Volvo FE med fjernforbindelse til Volvo-værkstedet

Volvo Guld kontrakt

Volvo FE fås nu med en Guld-servicekontrakt. Det betyder, at lastvognens vigtigste systemer overvåges af dit Volvo-værksted via en trådløs forbindelse. Og det betyder, at du kun bliver indkaldt til service, når lastvognen virkelig har behov for det. Mindre problemer kan identificeres, inden de bliver til store problemer. Og vedligeholdelse og reparationer kan udføres, når lastvognen alligevel ikke skal bruges. Derfor tilbringer din lastvogn mindre tid på værkstedet og mere tid på vejen.

Se Volvos servicekontrakter
Volvo FE og Volvo Action Service

Volvo Action Service

Er lastvognen brudt ned i ingenmandsland? Ring til Volvo Action Service, så bliver du stillet igennem til en sagskoordinator på få sekunder. Og den rette mekaniker med det rigtige værktøj er snart på vej – når som helst og hvor som helst.

Volvo FE's innovative sikkerhedsfunktion

Færre ulykker. Mere driftstid

Vi er stærkt optagede af sikkerhed. Det er en del af vores DNA. Og det er en altoverskyggende faktor, når vi designer en Volvo-lastvogn. Jo færre ulykker du kommer ud for, jo mere tid tilbringer lastvognen på vejen. De nyskabende sikkerhedsfunktioner i Volvo FE beskytter lastvognen, chaufføren og andre trafikanter.

Sikkerhedsfunktioner, der redder liv
Find din lokale forhandler

Vil du øge driftstiden?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler ved alt om, hvordan du får driftstiden i vejret. Kig forbi, eller ring.

Find din lokale forhandler