Volvo FH har sikret din rentabilitet siden 1993. Det er kun begyndelsen.

Lige siden introduktionen for 25 år siden har Volvo FH sat nye standarder for lastvognskørsel. Det gælder ikke mindst for produktiviteten og rentabiliteten i din forretning. For at fejre det giver Volvo Trucks en gave - et løfte om, at Volvo FH fortsat vil drive udviklingen fremad. Det betyder maksimal driftstid, nye og banebrydende sikkerhedsteknologier samt innovative løsninger, der forstærker udviklingen mod bæredygtig lastvognskørsel.

Enhver chaufførs drøm fra dag ét.
Det vil aldrig ændre sig

Lastvognschaufførerne er de virkelige helte. Og Volvo FH har altid været konstrueret til at udgøre en sikker, ergonomisk og komfortabel arbejdsplads for dem. Vi ved, at vores innovationer har forandret chaufførernes hverdag til det bedre, og der er mere på vej. For mens vi videreudvikler vores lastvogne, er der én ting, der forbliver uændret — Volvo FH vil altid være enhver chaufførs drøm.

En person der svejser

På arbejde for at sikre Volvo FH's succes

For 25 år siden rullede den første Volvo FH af båndet på fabrikken i Tuve. Siden da er der produceret mange Volvo FH-lastvogne, og det vil der også blive fremover. Få et glimt af fabrikkerne, og mød medarbejdere fra hele verden, som er en del af FH-rejsen. Nogle af dem har endda været med helt fra starten af.
 

Se mere >
 

Gå ikke glip af de tidligere episoder – se historien bag og udviklingen af Volvo FH – lastvognen, der ændrede alt.

Episode 3 – Volvo FH's kundeløfte >

Episode 2 – Sådan blev Volvo FH til chaufførernes foretrukne valg >

Episode 1 – Historien bag Volvo FH >

En kvinde i et fabriksmiljø

Generationer mødes på motorfabrikken i Skövde

I 1993, da den første Volvo FH blev lanceret, havde Daniel arbejdet ved samlebåndet i Skövde i nogle år. Dengang var Nesma ikke engang født. I dag er de kolleger og arbejder hårdt hver dag for at levere hjertet i Volvo FH – motoren.
 

Læs mere >
 

Gå ikke glip af de andre Volvo FH-artikler.

D12-motoren >

Sikkerhed, der sparer penge >

Volvo FH – hele verdens lastvogn >

25 års innovation >

En gruppe mennesker sammen med Volvo FH

25 hilsener fra medarbejdere over hele verden

Volvo FH har været en del af Volvo Trucks-familien siden 1993. Og det er folkene, der fortsætter med at udvikle, designe og bygge Volvo FH – uden dem ville denne særlige lastvogn, som vi kender den i dag, slet ikke eksistere. Mød Shilpa fra Indien, som er mekanisk ingeniør, samt andre stolte medarbejdere verden over, som på den ene eller den anden måde arbejder med Volvo FH og deler denne store lidenskab.
 

Læs mere >
 

Gå ikke glip af de andre smukke billedhistorier med Volvo FH.

Se, hvordan Volvo FH gør vejene sikre > 

Se udviklingen af Volvo FH >

Volvo FH-lastvogne på række

Volvo FH sættes på en prøve med enorme belastninger

Mark Farrow grundlagde MDF Transport sammen med sin far. I dag er det Mark, der driver firmaet, som ligger i Great Yarmouth i England. Vognparkerne består udelukkende af Volvo-lastvogne, som ifølge Mark er en vigtig forudsætning for virksomhedens succes. Mød holdet hos MDF Transport. 


Se mere >
 

Gå ikke glip af de tidligere film om vores kunder, for hvem Volvo FH gør en forskel.

Lastvognskørsel som en livsstil – sammen med Volvo FH >

En hjemlig følelse takket være Volvo FH >

To personer ved siden af en Volvo FH i en garage

Lastbilskørsel som en livsstil – sammen med Volvo FH

For den tyskbaserede virksomhed Nord-Spedition er det meget vigtigt at tiltrække nye chauffører til lastvognsbranchen. Mød Laura og Benny, to unge chauffører fra Nord-Spedition.

Se filmen
Et familiebillede af transportvirksomheden Nord-Spedition

En hjemlig følelse – ved hjælp af Volvo FH

Det nordtyske firma Nord-Spedition bygger dets succes på Volvo FH. Se, hvordan denne familieejede virksomhed ser transport som en livsstil.

Se filmen
Chaufførerne elsker Volvo FH

Chaufførerne elsker Volvo FH – og Volvo FH elsker chaufførerne

Volvo Trucks har fokus på chaufførerne. Og chaufførerne elsker Volvo FH. Se den brasilianske chauffør Guilherme’s fantastiske bryllup.

Se filmen
Særudgave på marken i anledning af Volvo FH's 25-års-fødselsdag

Særudgaven i anledning af Volvo FH's 25-års-fødselsdag

Oplev denne lastvogn
Find din lokale forhandler

Læs alt om Volvo FH

Vil du gerne have det store overblik eller alle de små detaljer, der gør Volvo FH til så fantastisk en lastvogn? Din lokale forhandler hjælper dig gerne på vej – og han giver dig også gerne et skarpt tilbud!

Find din lokale forhandler