Volvo FH har sikret din rentabilitet siden 1993. Det er kun begyndelsen.

Lige siden introduktionen for 25 år siden har Volvo FH sat nye standarder for lastvognskørsel. Det gælder ikke mindst for produktiviteten og rentabiliteten i din forretning. For at fejre det giver Volvo Trucks en gave - et løfte om, at Volvo FH fortsat vil drive udviklingen fremad. Det betyder maksimal driftstid, nye og banebrydende sikkerhedsteknologier samt innovative løsninger, der forstærker udviklingen mod bæredygtig lastvognskørsel.

Enhver chaufførs drøm fra dag ét.
Det vil aldrig ændre sig

Lastvognschaufførerne er de virkelige helte. Og Volvo FH har altid været konstrueret til at udgøre en sikker, ergonomisk og komfortabel arbejdsplads for dem. Vi ved, at vores innovationer har forandret chaufførernes hverdag til det bedre, og der er mere på vej. For mens vi videreudvikler vores lastvogne, er der én ting, der forbliver uændret — Volvo FH vil altid være enhver chaufførs drøm.

En chauffør i sin Volvo FH

Sådan blev Volvo FH chaufførernes favorit

Volvo FH har været chaufførernes favorit i 25 år. Det var også målet helt fra start. Og ved hele tiden at fokusere på chaufføren har vi opnået en lastvogn, der er så meget mere end blot en arbejdsplads. Den er en livsstil.

Se filmen
Et billede af ældre dato fra fabrikken

Historien bag Volvo FH

Innovationen stopper aldrig. I 1993 forandrede landevejene sig for altid med introduktionen af den nye Volvo FH. 25 år senere skubber Volvo FH stadig grænserne fremad for lastvognskørsel. Men der gik meget hårdt arbejde og mange svære beslutninger forud for successen.

Se filmen
Volvo FH i et tørt landskab

25 steder, hvor Volvo FH er på hjemmebane

Volvo FH har ét favoritunderlag: Alle underlag! Uanset om det regner, eller underlaget er knastørt. Og uanset om du kører i tæt trafik eller har landevejen for dig selv. Se, hvordan Volvo FH klarer udfordringerne på disse 25 steder.

Læs mere
Volvo FH i dens røde introduktionsfarve

25 gange, hvor Volvo FH har introduceret banebrydende nyt

Volvo FH var innovativ, da den blev introduceret for 25 år siden — den er lige så innovativ i dag. Kig på disse billeder og se 25 eksempler på, hvordan Volvo FH har taget store skridt fremad.

Læs mere
Et familiebillede af transportvirksomheden Nord-Spedition

En hjemlig følelse – ved hjælp af Volvo FH

Det nordtyske firma Nord-Spedition bygger dets succes på Volvo FH. Se, hvordan denne familieejede virksomhed ser transport som en livsstil.

Se filmen
Chaufførerne elsker Volvo FH

Chaufførerne elsker Volvo FH – og Volvo FH elsker chaufførerne

Volvo Trucks har fokus på chaufførerne. Og chaufførerne elsker Volvo FH. Se den brasilianske chauffør Guilherme’s fantastiske bryllup.

Se filmen
En Volvo FH på Island

Volvo FH hjælper med at varme Island op

Et geotermisk projekt, der sikrer opvarmning. Volvo FH klarer jobbet med transport og installation af nye rørledninger.

Læs mere
Volvo FH Innovationer

Sådan udvikler Volvo FH sig hele tiden

I 2018 fejrer Volvo FH sine første 25 år med succes. For at drive udviklingen fremad må du altid ligge foran konkurrenterne. Her er nogle eksempler på, hvordan Volvo Trucks driver udviklingen fremad.

Læs mere
Særudgave på marken i anledning af Volvo FH's 25-års-fødselsdag

Særudgaven i anledning af Volvo FH's 25-års-fødselsdag

Oplev denne lastvogn
Find din lokale forhandler

Læs alt om Volvo FH

Vil du gerne have det store overblik eller alle de små detaljer, der gør Volvo FH til så fantastisk en lastvogn? Din lokale forhandler hjælper dig gerne på vej – og han giver dig også gerne et skarpt tilbud!

Find din lokale forhandler