Designet er en hyldest til verdens lastvognschauffører

Rikard Orell

Designchef, Volvo Trucks.

Video om designet af Volvo FH-førerhuset

Sådan designede vi Volvo FH

Den perfekte arbejdsplads

Vi har genopfundet Globetrotter-førerhuset. Enestående komfort i førerhuset. Sikkerhed i verdensklasse udvendigt. Og et visuelt flot design, der skiller sig ud på vejen.

Vælg mellem 650 farver. Helt grøn.

Spar tid og penge ved at slippe for at skulle på et separat malerværksted – du kan helt enkelt få leveret dit Volvo-førerhus i lige netop den farve, du ønsker. Vælg mellem 650 forskellige toner, skær og nuancer. Hvis du ikke kan finde lige den farve, du ønsker, kan vi blande stort set enhver farve til dig.

Vil du have et smugkig? Brug farveskemaet til førerhuse nedenfor.

Bemærk, at en computerskærm ikke kan yde farverne fuld retfærdighed. Besøg din Volvo-forhandler for at se faktiske farveprøver. Bemærk også, at ikke alle farver fås til alle modeller og på alle markeder. Billedet viser en lastvogn med det højest mulige lakeringsniveau.

Denne farvevælger indeholder alle de farver, der er tilgængelige i salgssystemet. Mange af dækfarverne fås også med et lag klar lak. Hvis du ikke kan finde den farve, du ønsker, kan du kontakte din lokale Volvo-forhandler.

Find din lokale forhandler

Se den. Rør ved den. Få en prøvetur

Din forhandler kan vise dig rundt i Volvo FH. Og besvare på alle eventuelle spørgsmål om dens flotte design og fantastiske funktioner.

Find din lokale forhandler