Lastvognschaufførs udtalelse om førerhusets interiør

En hyldest til verdens lastvognschauffører

Hver eneste komponent og hver eneste plads er omhyggeligt designet til at øge din komfort – uanset om du sidder bag rattet, holder pause eller sover trygt i køjen.
Opbevaringsbokse i Volvo FH-førerhuset

Et rummeligt førerhus.

De lodrette A-stolper, den lave motortunnel og det hævede loft giver et virkelig rummeligt førerhus. Det er det - også for høje chauffører, ståhøjden er på hele 220 cm.

Har du brug for flere detaljer?

Masser af plads til dine ting

Du får plads til meget i førerhuset. De rummelige opbevaringsrum over forruden, under køjen, på bagvæggen og udvendigt kan tilpasses dine behov. Og der er også masser af gennemtænkte rum til mindre genstande. 

Et større hjem, når du er af sted på farten

Leder du efter mere plads og komfort? Oplev det udvidede Globetrotter XXL-førerhus med en køje, der er 250 mm bredere og 130 mm længere end i Globetrotter XL. Det mest komfortable hjem, når du er væk hjemmefra.

Køjen i Volvo FH-førerhuset

Bred og komfortabel seng

Underkøjen byder på behagelig hvile og kan trækkes ud til en bredde på 900 mm. Du kan endda vælge en køje, der kan hældes op til 55 grader manuelt eller elektronisk. Det er helt perfekt, når du slapper af, læser eller ser tv.

Volvo FH parkeringskøler

Indbygget parkeringskølesystem

Fantastisk køling uden at gå på kompromis med førerhuspladsen eller aerodynamikken. I-ParkCool er et indbygget parkeringskølesystem, der kontrollerer temperaturen om natten og sparer brændstof om dagen.

 

Få mere at vide om I-ParkCool >

Volvo FH justerbart rat

Gennemtænkt og komfortabelt styretøj

Det fuldt justerbare rat kan justeres i en vinkel på op til 20 grader. Det gør kørslen mere komfortabel. Indstillingen styres let med en fodpedal, og rattet kan let skubbes til side ved ind- og udstigning.

Klassens bedste stol

Justeringsmulighederne for stolen er i verdensklasse. Du kan flytte den 24 cm fremad og bagud og 10 cm op eller ned. Designet giver også fremragende sidestøtte og bedre støtte til chauffører med lange ben.

Volvo FH-instrumentpanelet

ECC med luftkvalitetssensorer

Det elektroniske klimaanlæg har forbedrede luftventiler og en mængde sensorer og filtre, der renser luften, inden du indånder den. Resultatet er en helt enestående luftkvalitet, bedre afrimning og ingen træk.

System for service og infotainment

System for service og infotainment

Brugervenlig navigation, Dynafleet, forbedret kommunikation og lydanlæg i høj kvalitet. Volvo Trucks' integrerede system for serviceydelser og infotainment samler disse funktioner i én enkelt grænseflade – en syv-tommers touchskærm. Betjen den manuelt, via talekommandoer og med tryk på knapperne på rattet.

Nytænkning for førerhusoplevelsen.

Brugervenligt

Brugervenligt

Gør det lettere at styre serviceydelser og infotainment. Og mærk alle fordelene: en bedre og mere sikker køreoplevelse, lettere navigation og en mere effektiv flådeadministration.

Dette system kombinerer førerhusets lyd- og underholdningsenhed med Dynafleet og navigationsfunktionerne.

Integrationen af serviceydelser og infotainment betyder, at de er lette at betjene. Tryk på skærmen eller knapperne på rattet, eller brug blot din stemme. Du vælger bare det, der passer dig bedst.

Volvo FH-tagluge

Sikkerhedsbevidst tagluge

Soltagets tonede glas bidrager til den rummelige, lyse og luftige fornemmelse i førerhuset, og det fungerer også som nødluge. Det har solskærm og myggenet og kan som ekstraudstyr leveres med elektronisk styring.

Find din lokale forhandler

Lad, som om du er hjemme

Slå dig ned. Afprøv stolen. Og sengen. Kig i alle skabene. Du vil ikke tro, hvor meget plads der er.

Find din lokale forhandler