Video, der forklarer fordelene ved ESP-vogntogsbremse

ESP-vogntogsbremsen

Når du drejer eller kører ned ad bakke på glatte veje, aktiveres ESP-vogntogsbremsen på Volvo FH for at forhindre saksning. Den fungerer ved at sende bremseimpulser til anhængeren, så vogntoget strækkes ud. Du kan vælge, at ESP-vogntogsbremsen skal aktiveres automatisk i farlige situationer ved hastigheder op til 50 km/t. ESP-vogntogsbremsen fås både til langt chassis og trækkere.
Video, der forklarer fordelene ved intelligent fartpilot og kollisionsadvarsel med nødbremse

Intelligent fartpilot og kollisionsadvarsel med nødbremse

I tæt trafik hjælper den radar- og kamerabaserede intelligente fartpilot dig med at opretholde en sikker afstand til det forankørende køretøj ved at kontrollere speederen og alle tilgængelige bremser. Hvis der er risiko for sammenstød, advarer det intuitive kollisionsadvarselssystem med nødbremse dig med et lys på forruden. Og nødbremsen aktiveres automatisk, så risikoen for alvorlige skader mindskes betydeligt.
Video, der forklarer fordelene ved sporassistenten

Sporassistent

En hyppig årsag til alvorlige ulykker er, når køretøjer utilsigtet forlader deres bane. Det sker alt for ofte efter vores mening. Sporassistenten følger markeringerne på vejen ved hjælp af et kamera og giver dig besked, hvis du kommer til at køre over dem.
Video, der forklarer fordelene ved opmærksomhedsassistenten

Opmærksomhedsassistent

Opmærksomhedsassistent er et intelligent sikkerhedssystem, som følger din kørselsadfærd. Hvis den registrerer unormal kørselsadfærd, som kan tyde på træthed, lyder et signal, og der vises en besked i displayet om, at det er tid til at tage en pause.
Video, der forklarer fordelene ved vognbaneassistenten

Vognbaneassistent

Når den er aktiveret, bruger vognbaneassistenten radarteknologi til at overvåge den blinde vinkel i passagersiden for at se, om der er andre trafikanter. Hvis det ikke er sikkert at skifte bane, bliver du advaret med en lyd og et blinkende ikon ved siden af sidespejlet i passagersiden.
Video, der forklarer fordelene ved elektronisk stabilitetsprogram

Elektronisk stabilitetskontrol

Volvos elektroniske stabilitetskontrol (ESC) reducerer effektivt risikoen for udskridning og væltning. I farlige situationer træder det straks ind, reducerer motorkraften og aktiverer bremserne individuelt på lastvognens og anhængerens hjul. ESC fås nu til de fleste lastvogne, både til trækkere og lange chassiser.

Video, der forklarer fordelene ved katastrofebremselys

Nødbremselys

Hvis du bremser hårdt op, blinker bremselyset hurtigt for at advare køretøjerne bag dig. Det er en nem måde at undgå livstruende påkørsler bagfra på.
Volvo FH Aktiv Sikkerhedspakke

Aktiv sikkerhedspakke

Forøg din sikkerhed endnu mere med en pakke, der indeholder:

  • Vognbaneassistent
  • Opmærksomhedsassistent og
  • Intelligent fartpilot med advarselssystem mod kollision
Find din lokale forhandler

Er du på udkig efter en sikkerhedsopgradering?

Besøg din lokale Volvo Trucks-forhandler, og få en demonstration af vores syv chaufførsupportsystemer.

Find din lokale forhandler