Vi ved, hvad der sker derude. Vi ved, hvordan ulykker ser ud. Det er derfor, vi udfører så mange ekstra test, selv om lovgivningen ikke kræver det.

Carl Johan Almqvist

Trafik- og produktsikkerhedschef, Volvo Trucks

Vi lægger altid en ekstra indsats i vores sikkerhedstests: video

Interiør

Volvo FH natindstilling

Med natindstillingen har chaufførerne mulighed for på én gang at slukke alt unødvendigt baggrundslys i instrumentpanelet med et enkelt tryk på en knap. Resultatet er mindre genskær i chaufførens synsfelt og færre distraktioner fra genskin i forruden og bakspejlet. Funktionen er bedst egnet til langturschauffører, der kører om natten, og når der bakkes og manøvreres under vanskelige vejrforhold eller i komplekse miljøer, f.eks. ved tilkobling eller frakobling af påhængsvogne.

Volvo FH nødluge

NØDLUGE

Alle Volvo FH-lastvogne har en stor tagluge, der også fungerer som nødluge. Det giver også et lyst og luftigt førerhus, hvilket hjælper dig med at være opmærksom og fokusere på vejen.

Volvo FH sikkerhedsseler

SIKKERHEDSSELE

Omkring halvdelen af alle dødsulykker i lastvogne kunne være undgået ved brug af en sikkerhedssele – det er et faktum, der er værd at huske på, næste gang du begiver dig ud på vejene.

Udvendigt

Volvo FH frontunderkøringsværn

Frontunderkøringsværn

Absorberer noget af kollisionskraften ved at springe tilbage ind under lastvognen. Nu fremstillet af lettere og stærkere materialer og effektivt ved endnu højere hastigheder. 

Volvo FH lys

Lys

Vi har integreret frontpositionslyset og kørelyset. Det betyder, at enheden giver en intelligent belysning med en kompakt pakke.

Volvo FH spejle og vinduer

Spejle og udsyn

En række smarte funktioner er designet til at give chaufførerne fuldt udsyn 360 grader rundt. Men FH-lastvognens store ruder og spejle dækker også udsynet fremragende.

AKTIVE SIKKERHEDSSYSTEMER

Din lastvogn hjælper dig. Få et kort overblik over Volvo Trucks' aktive sikkerhedssystemer.

Find din lokale forhandler

SE SIKKERHEDEN PÅ FØRSTE HÅND

Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan vise dig alle de enestående sikkerhedsfunktioner og besvare alle de spørgsmål, du har om sikkerhed.

Find din lokale forhandler