En Volvo FH. Men 20 % mindre CO2.

En lastvogn til tunge regional- og langtursopgaver. Som har samme køreegenskaber og ydelse som den Volvo FH, du kender. Men som påvirker miljøet mindre og giver dig mulighed for at sænke dine brændstofudgifter. Uden at du behøver at gå på kompromis med køreegenskaber eller produktivitet.

Euro 6 trin C ● 420 hk/2.100 Nm eller 460 hk/2.300 Nm ● I-Shift ● Trækker eller langt chassis ● 4×2, 6×2 eller 6×4 ● Rækkevidde op til 1.000 km 

De fem bedste grunde til at vælge Volvo FH LNG

Der er ingen andre lastvogne som denne på markedet. Se, hvorfor den er helt enestående, og hvorfor den er et fremragende valg for din virksomhed – og miljøet. 

Køreegenskaber og ydelse som en diesel

Køreegenskaber og ydelse som en diesel

Drivlinen i vores nye gasdrevne lastvogne er baseret på vores verdensberømte motorteknologi. Der er ingen, der kan tilbyde noget tilsvarende. Den giver dig samme ydelse – men med 20 % færre CO2-emissioner*. Den nye gasdrevne Volvo FH LNG har samme ydelse og køreegenskaber som den Volvo FH, du kender. 

Tjek specifikationerne
Lavere brændstofudgifter

Lavere brændstofudgifter

Volvos nye gasdrevne lastvogne er lige så brændstoføkonomiske som de samme lastvogne med dieselmotorer. Da LNG ofte er billigere, har du imidlertid gode muligheder for at sænke dine brændstofomkostninger.

Mindre miljøpåvirkning

Mindre miljøpåvirkning

De samme opgaver med den samme hastighed. Men med 20 % færre CO2-emissioner*. Hvis du har store ambitioner på miljøområdet, får du et forspring med den gasdrevne Volvo FH LNG. Og hvis du vil gøre endnu mere, kan du køre på bio-LNG og reducere dine emissioner med 100 %*. Et stort skridt i retning af nul CO2-emissioner. 

Beregn dit miljøaftryk nu
Vores nye gasdrevne motor

En robust løsning

Motoren er hjertet i enhver lastvogn. Den nye gasdrevne motor er baseret på vores avancerede D13K-motor. Men vi er gået et skridt videre med nyskabende løsninger, som gør det muligt at køre på gas. Og resultatet? Den nye G13C-motor med samme effektivitet som en diesel. Og du kan forvente samme serviceintervaller, driftssikkerhed og ydelse. 

Et hestehoved foran konkurrenterne

Et hestehoved foran konkurrenterne

Forlanger dine kunder bæredygtig transport? Godt. Volvo FH LNG giver dig øjeblikkeligt 20 % reduktion* af CO2-emissionerne. Og du behøver ikke at gå på kompromis med lastkapaciteten eller produktiviteten. Eller din konkurrenceevne, for den sags skyld. 

* Dette gælder for emissionerne fra køretøjet under brug, også kaldet fra tank til hjul. 

Domenico Monge, adm. direktør, Monge & C Spa

Gasdrevne lastvogne vil ikke bare være til stor gavn for miljøet. De vil også gavne vores virksomhed ved at sænke de direkte og indirekte omkostninger.

Domenico Monge

Den administrerende direktør for Monge & C Spa fortæller om sine store fremtidsplaner.

Tobias Bergman, produktchef hos Volvo Trucks

Samfundet forlanger renere, alternative brændstoffer. LNG har stort potentiale som både kort- og langsigtet løsning, da den påvirker klimaet betydeligt mindre.

Tobias Bergman

Produktchef hos Volvo Trucks taler om de nye gasdrevne lastvogne.

I retning af nul emissioner

Energieffektivitet og alternative brændstoffer er vigtige led i vores strategi for at opnå bæredygtig transport. Den nye gasdrevne Volvo FH LNG giver dig øjeblikkeligt 20 %* reduktion af CO2-emissionerne. Og muligheden for at køre på bio-LNG betyder en potentiel reduktion på 100 %. Denne lastvogn åbner langsigtede muligheder for at skifte til vedvarende brændstoffer, så vi bliver mindre afhængige af fossile energikilder. 

Alt sammen vigtige skridt i retning af vores vision om nul CO2-emissioner og transportløsninger, som er bæredygtige – for både miljøet og din virksomhed.

 

* Dette gælder for emissionerne fra køretøjet under brug, også kaldet fra tank til hjul. 

Find din lokale forhandler

Hold dig opdateret om den gasdrevne Volvo FH LNG

Din Volvo Trucks-forhandler sørger for at holde dig opdateret om den seneste udvikling inden for gasdrevne lastvogne i Danmark.

Find din lokale forhandler