Høj søvnkvalitet er indbygget

I-ParkCool er specialdesignet, fabriksmonteret og fuldt integreret med lastvognens klimaanlæg. Når de høje dagtemperaturer falder om natten, aktiveres parkeringsvarmeren, så du uforstyrret kan sove ved din valgte temperatur, til det bliver morgen.

Strømbesparende køling

I-Park Cool er så effektiv, at den giver 1.000 W køleffekt hele natten. Hvis du vil holde pause på en varm dag, kan du få et skud kølig luft på 2.500 W i op til en time.

Fuld ståhøjde i Volvo FH Globetrotter og Globetrotter XL

Få pladsen i førerhuset for dig selv

Vi havde bestemt ikke lyst til at ofre en ekstra kubikmeter rummelighed i Volvo FH16 på at montere aircondition i førerhuset. Så det lod vi være med. I-Park Cool er integreret i klimaanlægget, så du får pladsen for dig selv.

Volvo FH16 dækket med is i ørkenen

Spild ikke de dyre brændstofdråber

Det er måske nok almindeligt at montere aircondition på førerhusets tag, men det er bestemt ikke nogen økonomisk løsning. I-Park Cool er indbygget, så aerodynamikken og brændstofforbruget ikke påvirkes.

Volvo FH16 og en stille nats søvn

Få en god og stille nats søvn

I-Park Cool er 20 dB mindre støjende end andre aircondition-systemer. Det betyder 75 % mindre opfattet lyd, bedre søvn og en bedre morgen.

Find din lokale forhandler

Er det tid til at køle af?

Kig forbi din lokale Volvo Trucks-forhandler for at få en demonstration af I-Park Cool og flere oplysninger om den gennemtænkte FH16.

Find din lokale forhandler