Video, der forklarer løfterne i Volvo Guld-kontrakten

Nøglen er Telematics Gateway

Volvo-lastvogn forbundet via Telematics Gateway

Intelligent serviceplanlægning

Med Volvos Guld kontrakt behøver service ikke at gå ud over driftstiden. Telematics Gateway giver værkstedet adgang til motordata, kilometertal, brændstofforbrug og status for alle vigtige dele, mens du kører. Det betyder, at du ikke bliver indkaldt til vedligeholdelse, før lastvognen faktisk har behov for det. Du bliver også advaret om eventuelle problemer, før de resulterer i en driftsafbrydelse, og når du ankommer til værkstedet, er alt parat.

Volvo-tekniker ved sit skrivebord

Rutinemæssig vedligeholdelse, uanset hvor du er

Visse vedligeholdelsesopgaver kræver ikke et værkstedsbesøg. Med Funktioner online kan en servicemekaniker få fjernadgang til din lastvogn og kalibrere det viste brændstofforbrug, brændstoftankens størrelse (hvis du har ekstra tanke) og din foretrukne fartgrænse. Det er også muligt at fjernaktivere funktionen for lastindikatoren. Du skal bare holde ind til siden i et par minutter, så din virtuelle mekaniker kan tage sig af det.

Volvo Action Service-knappen

Enestående vejhjælp

Nogle gange sker der alligevel uplanlagte driftsafbrydelser, og derfor omfatter Volvos Guld kontrakt Volvo Action Service On Call. Du skal bare trykke på VAS-knappen på instrumentpanelet – få sekunder efter taler du med en telefonist, som taler dit sprog. Medarbejderen finder din nøjagtige position og aflæser lastvognens fejlkoder. På få minutter sender vi en servicevogn med den rette mekaniker, det rette værktøj og de rette reservedele til at løse opgaven. Intet tidsspilde. Intet ressourcespild.

Det, der gør Volvo Action Service specielt
Find din lokale forhandler

Sæt i gang. Og hold dig i gang

Se, hvordan du kan opnå 100 % driftstid, ved at kontakte din lokale Volvo Trucks-forhandler.

Find din lokale forhandler