Få flere oplysninger om vores Guld-kontrakt til Volvo FH-lastvogne

100 % driftstid – med garanti

Fremragende design, uovertruffen service og et fintmasket støttenetværk. Og hvis man så tilføjer vores telematik-teknologi og en Volvo Guld kontrakt, er resultatet en garanti for 100 % driftstid. Det betyder, at din lastvogn altid er tilgængelig, når du har brug for den. Og hvis den ikke er, finder vi en anden lastvogn til dig eller kompenserer dig økonomisk.

Og få større driftstid.
Volvo FH16 tekniker ombord

TELEMATICS GATEWAY - DIN TEKNIKER MED OMBORD

Med denne nyskabende teknologi kan værkstedet se oplysninger om motoren, kilometertallet og brændstofforbruget. Mekanikerne kan også se eventuelle fejlkoder og overvåge status for de vigtigste komponenter (bremseklodser, kobling, batteri etc.). Denne overvågning mindsker risikoen for uplanlagte driftsstop. Og den betyder, at værkstedet er fuldt forberedt, når du ankommer, så du kan være tilbage på vejen på den kortest mulige tid.

VAS On-Call – service, når og hvor du har brug for den

Volvo Action Service On Call – bare tryk på knappen

Er lastvognen brudt ned i ingenmandsland? Tryk på VAS-knappen. Du bliver stillet igennem til en medarbejder, som taler dit sprog (nationaliteten på kortet i den digitale fartskriver registreres). Medarbejderen kender din præcise position, dit chassis-id og eventuelle fejlkoder, som bliver videregivet til mekanikeren. Bare slap af. Hjælpen er allerede på vej.

Få en VAS-knap
Volvo FH16 færre ulykker

Færre ulykker. Længere driftstid

Vi er stærkt optagede af sikkerhed. Det er en del af vores DNA. Og det er en altoverskyggende faktor, når vi designer en Volvo-lastvogn. Jo færre ulykker du kommer ud for, jo mere tid tilbringer lastvognen (og chaufføren) på vejen. FH'en er vores sikreste Volvo. Nogensinde. Og den er spækket med sikkerhedsfunktioner, som beskytter lastvognen, chaufføren og andre trafikanter.

Mød verdens sikreste Volvo
Find din lokale forhandler

Lyder 100 % driftstid godt i dine ører?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler ved alt, hvad der er at vide om, hvordan du får driftstiden i vejret. Kig forbi, eller ring.

Find din lokale forhandler