Chassiset til Volvo FE er en drøm til opbygning

Hurtig og fleksibel

Volvo FL-chassiset kan bestilles med et standardlayout eller specificeres til alle opgaver og opbygninger. Det robuste og stærke chassis' flade og rette udformning gør opbygningsarbejdet lettere. Der kan monteres opbyggerbeslag på rammen. Og Volvo-instruktioner til opbyggere (VBI) sætter fart på processen, så du får en lastvogn, der er skræddersyet til netop din virksomhed, på den absolut hurtigste og mest økonomiske måde.

Volvo-opbyggerinstruktioner
Et udvalg af foraksler, helt vedligeholdelsesfri

Vedligeholdelsesfri foraksler

Vi tilbyder flere forskellige vedligeholdelsesfri foraksler afhængigt af, hvilke krav din last stiller. Akseltrykket varierer fra 4,0 til 7,1 tons. Den trækkende foraksel til Volvo FL med firehjulstræk har en lastkapacitet på 5,6 ton.

Høj produktivitet – takket være det elektroniske styresystem

Let og hurtig pålæsning

Den elektronisk styrede affjedring (ECS) kan bruges til at styre luftaffjedringens niveauregulering via kontakter på instrumentbrættet eller en kontrolboks. Det betyder hurtig og effektiv pålæsning i alle læssehøjder.  

Vælg mellem luft- og bladaffjedring

Vælg selv din affjedring

Afhængigt af akseltrykket kan du vælge luftaffjedring, bladaffjedring eller en kombination.

Hjul til enhver last

Vælg selv dine hjul

Hvis du vælger en D5K-motor, skal du bruge fælge på 17,5 eller 19,5 tommer. Til tungere lastvogne med sekscylindrede motorer skal du vælge 19,5 eller 22,5 tommer.

Elektronisk bremsesystem (EBS)

Volvo FL har trykluftbremser med ventilerede skiver for og bag. Det elektroniske bremsesystem (EBS) giver en hurtigere og sikrere bremsereaktion og mindsker bremseslitagen. Systemet omfatter ABS og vores Brake Blending-system, som bruger lastvognens forskellige bremser til at opnå ensartet bremsning og mindske slitagen på dæk og bremser. Den udvidede EBS-pakke omfatter også bakkestartshjælp.

Find din lokale forhandler

Kom i gang med din opbygning

Besøg din lokale Volvo Trucks-forhandler, få en snak om layoutmulighederne, og specificer din perfekte Volvo FL eller Volvo FL 4×4.

Find din lokale forhandler