Volvo FL: et fuldgyldigt medlem af Volvo-familien

En del af familien

Det diskret afrundede, aerodynamiske design. De dristige linjer og grafiske virkemidler. De karakteristiske V-formede lygter. Volvo FL er måske nok mindre end sine muskelsvulmende langtursslægtninge, men ingen kan være i tvivl om familieligheden. Du står over for et fuldgyldigt medlem af Volvo-familien.

Volvo FL's nye udseende

Et adelsmærke

På den nydesignede Volvo FL er det klassiske Volvo-jernmærke blevet løftet fra kølergrillen til en højere og mere fremtrædende placering. Dette skaber et indtryk af en større forrude, hvilket får chaufføren til at synes tættere på gaden og gør lastvognen mindre intimiderende i den tætte trafik.  

Den nye Volvo FL's aerodynamiske design

Lad luften strømme

Volvo FL's diskret afrundede, aerodynamiske design mindsker luftmodstanden. Det giver bedre køreegenskaber og sparer brændstof. Og kølergrillens karakteristiske sekskantmønster gør luftgennemstrømningen mere effektiv, hvilket giver bedre køling af motoren og efterbehandlingsprocessen.

Volvo FL 4x4 til vanskelige veje

Vis, hvem du er

Signaturstriberne er specialdesignet til Volvo FL 4×4 og får den til at adskille sig fra sine slægtninge med tohjulstræk. Striberne fremhæver dens robuste køreegenskaber og får den til at skille sig ud.

Vælg mellem 300 farver. Helt grøn.

Spar tid og penge ved at slippe for at skulle på et separat malerværksted – du kan helt enkelt få leveret dit Volvo-førerhus i lige den farve, du ønsker. Vælg mellem 300 forskellige toner, skær og nuancer. Hvis du ikke kan finde lige den farve, du ønsker, kan vi blande stort set enhver farve til dig.

Vil du have et smugkig? Brug farveskemaet til førerhuse nedenfor.

Bemærk, at en computerskærm ikke kan yde farverne fuld retfærdighed. Besøg din Volvo-forhandler for at se faktiske farveprøver. Bemærk også, at ikke alle farver fås til alle modeller og på alle markeder. Billedet viser en lastvogn med det højest mulige lakeringsniveau.

Denne farvevælger indeholder alle de farver, der er tilgængelige i salgssystemet. Mange af dækfarverne fås også med et lag klar lak. Hvis du ikke kan finde den farve, du ønsker, kan du kontakte din lokale Volvo-forhandler.

VT

Fik den din opmærksomhed?

Se selv Volvo FL's smukke linjer og imponerende egenskaber ved at besøge din lokale Volvo Trucks-forhandler.

Find din lokale forhandler