Volvo FL-stolen med det nye design er nu endnu mere sikker

Sæt dig ind. Spænd selen. Og vær sikker

Den forstærkede stol og forankring minimerer fremadgående bevægelser i tilfælde af en ulykke. Den nydesignede nakkestøtte holder hovedet stille og godt beskyttet. Og den integrerede sikkerhedssele beskytter dig med førsteklasses brudstyrke. Dermed er der styr på sikkerheden, og du mangler bare at vælge selefarve – skal den være sort eller iøjnefaldende rød?

Forstærket førerhus, der beskytter dig og dine medtrafikanter

Dobbelt styrke

Hele Volvo FL-førerhuset er blevet forstærket med 31 kilo ekstra stål, så det beskytter dig i tilfælde af en ulykke. For at mindske risikoen for kvæstelser ved et sammenstød er der ingen skarpe hjørner på instrumentpanelet, rattet og knapperne.

De bagmonterede underkøringsværnsystemer på Volvo FL

Beskytter dig og andre

Vores underkøringsværn for og bag er designet til at forhindre personbiler i at kile sig fast under lastvognen ved et sammenstød. Det mindsker risikoen for kvæstelser. Og vores elektroniske stabilitetsprogram reducerer effektivt risikoen for at skride ud og rulle rundt. I farlige situationer træder det straks ind, reducerer motorkraften og aktiverer bremserne individuelt på lastvognens og anhængerens hjul.

Læs mere om vores sikkerhedssystemer her
Giver den bedste mulighed for at se – og blive set

Forbedret udsyn

Med den store forrude kan du se det hele. Juster udsynet med de elektrisk eller manuelt styrede sidespejle. Se mere i snævre sidegader med ekstra sideruder. Og hold øje med lasten gennem bagruden.

Tredelt kofanger på Volvo FL

Tredelt kofanger

Stålhjørnerne giver kofangeren enestående brudstyrke, hvilket mindsker risikoen for skader og reparationsudgifter. Og i tilfælde af et sammenstød betyder de separate dele, at du kun behøver at udskifte de beskadigede dele.

Volvo FL med et avanceret fjernbetjent alarmsystem

Et sikkert system

Vores avancerede, fjernbetjente alarmsystem er med til at holde Volvo FL sikker. Alarmen aktiveres let, hvis ubudne gæster forsøger at åbne dørene eller sabotere lastvognen, og den giver dig ro i sindet, når du ikke er i nærheden af lastvognen.

Gennemse det ekstra sikkerhedsudstyr fra Volvo

Ekstra sikkerhedsudstyr

Skal du bruge opvarmede sidespejle? Et førstehjælpssæt? Eller en beskyttende forrudefilm? Vi kan montere alt det ekstra sikkerhedsudstyr på din Volvo FL, du skal bruge.

VT

Tryg og sikker

Oplev selv klassens mest hårdføre førerhus. Besøg din lokale Volvo Trucks-forhandler, og få en prøvetur.

Find din lokale forhandler