Nye brændstofeffektive Volvo FL-motorer

Bymotoren

Volvo FL har en helt nydesignet motor. Den er brændstoføkonomisk og har en bredere og fladere momentkurve og en hurtigere kraftopbygning (selv ved lave omdrejninger), og den giver hurtig reaktion, høj gennemsnitshastighed og enestående køreegenskaber. Du kan derfor køre mere effektivt i byen og overholde din tidsplan.

Lær vores D5K- og D8K-motorer at kende
Den brændstofbesparende I-Sync-gearkasse

I-Sync – enkel, kraftig, brændstofeffektiv

Volvo FL’s automatiske 6-trins-gearkasse I-Sync sikrer, at du altid er i det perfekte gear. Færre gearskift betyder lavere brændstofforbrug og færre emissioner. Og det slider mindre på koblingen og nedbringer således også vedligeholdelsesudgifterne.

Sig goddag til I-Sync
Abonner på Fuel Advice, og få din egen personlige brændstofrådgiver

Fuel Advice – fasthold dine besparelser

Bliv ved med at nå dine brændstofmål. Og se dem skrumpe i takt med, at du bliver mere effektiv. Når du abonnerer på vores serviceydelse Fuel Advice, får du din egen personlige brændstofrådgiver. Med ekspertens regelmæssige analyser, vejledning og praktiske støtte kan du spare brændstof på ingen tid og blive bedre år efter år.

Hvor meget kan du spare med Fuel Advice?
Få øget brændstofeffektivitet med Dynafleet og chaufføruddannelse

Opdag, hvad data kan betyde

Sammen kan Dynafleet og chaufføruddannelse hjælpe dig med at spare op til 7 % brændstof.

Dynafleet – følg din brændstofeffektivitet

Sig goddag til vores intelligente flådestyringssystem. Her kan du følge dine lastvognes og chaufførers præstationer i realtid og få vist automatiske ranglister over brændstofeffektivitet. Derefter kan du lave sammenligninger, opdage tendenser og indføre rentable, brændstofbesparende ændringer.

Opdag Dynafleet >

Chaufføruddannelse – små ændringer, store besparelser

Vores kursus Effektiv kørsel hjælper dig med at få mest muligt ud af hver eneste dråbe brændstof. Den gennemprøvede, systematiske tilgang er en del af Volvo Trucks' chaufføruddannelsesprogram og udarbejder mønstre for brændstoføkonomisk kørsel og langsigtede besparelser, du kan fastholde. Og den er mest effektiv sammen med Dynafleet-rapporter.

Volvo-chaufføruddannelse >

VT

Gør det rigtigt fra starten

Nøglen til god brændstoføkonomi er at komme godt i gang. Din lokale Volvo Trucks-forhandler er ekspert i brændstofbesparelse. Hvorfor ikke bede ham om at hjælpe?

Find din lokale forhandler