I-Sync øger produktiviteten

I-Sync – automatiseret enkelthed

Vores I-Sync-gearkasse gør bykørsel med mange standsninger og igangsætninger til en helt ny oplevelse. Chaufførerne elsker de perfekt timede, automatiske gearskift – ingen tung kobling eller gearstang at skulle slås med. Den sparer også brændstof, så vognmændene elsker den også.

Skift op i niveau med I-Sync
Volvo FL-førerhuset – til høj komfort og produktivitet

Det perfekte miljø til arbejde og afslapning

Fra det øjeblik du stiger ind i Volvo FL med det optimerede lave indstigningstrin til det øjeblik, du stempler ud, er alt designet til at gøre dig mere produktiv på farten. Og have det bedre, når arbejdsdagen er slut.

Se dig omkring i førerhuset
Volvo FL 4x4 leverer varen på alle veje

Ustandselig

Med bedre vejgreb, større frihøjde og maksimeret tilkørselsvinkel kan du ordne paragrafferne med Volvo FL 4×4 – på alle veje og under alle forhold.

En lettere motor betyder større last

Et halvt ton ekstra nyttelast

Den 4-cylindrede Volvo FL er mellem 200 og 500 kg lettere end den 6-cylindrede version. Den 4-cylindrede D5K-motor giver op til et halvt ton ekstra lastkapacitet og øger din produktivitet og effektivitet drastisk.

Se nærmere på vores motorer
Dynafleet maksimer produktiviteten

Dynafleet – maksimer produktiviteten

Steder, laster og niveauer. Køretider. Emissionsrapporter. Brændstofforbrug. Dynafleet giver dig opdaterede data om hver lastvogn, du ejer, og hjælper dig således med at maksimere produktiviteten og træffe mere rentable beslutninger.

Opdag Dynafleet
VT

Bliv mere produktiv

Tag en snak med din lokale Volvo Trucks-forhandler. Han ved præcis, hvordan du og din virksomhed kan blive så produktiv som muligt.

Find din lokale forhandler