Vi ved, hvad der sker derude. Vi ved, hvordan ulykker ser ud. Det er derfor, vi udfører så mange ekstra test, selv om lovgivningen ikke kræver det.

Carl Johan Almqvist

Trafik- og produktsikkerhedschef, Volvo Trucks

Interiør

Volvo FL Sikkert i sædet

Sikkert i sædet

Du sidder godt beskyttet i en Volvo FL. Sædeforankringen og hele førerhuskonstruktionen er blevet forstærket og har bestået alle de strenge tests, som vores førerhuse skal gennemgå. 

Volvo FL alkolås

Alkolås

Alkohol hører ikke hjemme i trafikken. Du kan få en alkolås monteret fra fabrikken og sende et klart budskab til chauffører og kunder om, at du tager trafiksikkerheden særdeles alvorligt. 

Volvo FL mandskabskabine

Mandskabskabine

Der kan sidde et mandskab på op til syv personer sikkert installeret i Volvo FL-mandskabskabinen. Mandskabskabinen har naturligvis gennemgået lige så strenge tests som alle vores andre førerhuse. 

Volvo FL integreret sikkerhedssele

Integreret sikkerhedssele

Omkring halvdelen af alle dødsulykker i lastvogne kunne være undgået ved brug af en sikkerhedssele – det er et faktum, der er værd at huske på, næste gang du begiver dig ud på vejene. I Volvo FL er de integreret i sæderne. 

Udvendigt

Volvo FL frontunderkøringsbeskyttelse

Underkøringsbeskyttelsessystemer

Integreret foran, bagi og på siderne – til beskyttelse af andre trafikanter i tilfælde af en kollision. Systemet forhindrer, at mindre køretøjer klemmes fast under lastvognen. 

Volvo FL lys

Lys

Vi har integreret frontpositionslyset og kørelyset. Det betyder, at enheden giver en intelligent belysning med en kompakt pakke. Lastvognen kan altid ses af andre trafikanter. 

Volvo FL udsyn hele vejen rundt

Godt udsyn hele vejen rundt

Den perfekte sammensætning af spejle, en stor forrude med en lav underkant og ekstra ruder i dørene sikrer, at du kan se, hvad der sker rundt om lastvognen. Vigtigt for sikker kørsel i byområder. 

Volvo FL aktive sikkerhedssystemer

Aktive sikkerhedssystemer

Din lastvogn hjælper dig. Få et kort overblik over Volvo Trucks' aktive sikkerhedssystemer. 

Volvo FL sikkerhedssnak

Hvad nu hvis?

Vores trafik- og produktsikkerhedschef afslører hemmelighederne bag vores aktive sikkerhedssystemer, og hvordan de virker.

VT

Se sikkerhedsfunktionerne med egne øjne

Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan vise dig alle de enestående sikkerhedsfunktioner og besvare alle de spørgsmål, du har om sikkerhed.

Find din lokale forhandler