En imødekommende, sikker og hårdtarbejdende lastvogn

Jonas Sandström

Eksteriørdesigner, Volvo Trucks

Volvo FM til distribution regionalt og i byen

Smart design

Den er kraftig. Aerodynamisk. Og bygget til landevejen. Men Volvo FM er også i sit rette element i byens gader. Den ser mindre barsk ud end visse andre lastvogne i klassen. Og den er heller ikke så høj. Derfor er det let for fodgængere, cyklister og bilister at få øjenkontakt med chaufføren. Og det betyder en sjovere – og sikrere – tur for alle. 

Den nye Volvo FM's dynamiske linjer

En del af familien

Nye tanker. Nye tegninger. Nye udformninger. Og mere velkendt end nogensinde. Med sine aerodynamiske linjer og de V-formede forlygter er Volvo FM helt tydeligt en del af familien. Men den har bibeholdt de træk, der gjorde den gamle model så populær. Og hvis man skal tro den dristige nye kølergrill, har den også fået en knivspids attitude.

Den nye Volvo FM med langt chassis med kasseopbygning

Lavt langt førerhus

Skal du bruge mere kapacitet? Udnyt pladsen oven på førerhuset med det lave lange førerhus. Monteret på det ekstra lave chassis måler det kun 261,5 cm fra vejbane til tag, så der er masser af plads til autotransporter og andre højdefølsomme anvendelser.

Få mere at vide om den lave sovekabine

Vælg mellem 650 farver. Helt grøn.

Spar tid og penge ved at slippe for at skulle på et separat malerværksted – du kan helt enkelt få leveret dit Volvo-førerhus i lige den farve, du ønsker. Vælg mellem 650 forskellige toner, skær og nuancer. Hvis du ikke kan finde lige den farve, du ønsker, kan vi blande stort set enhver farve til dig. Vil du have et smugkig? Brug farveskemaet til førerhuse nedenfor.

Bemærk, at en computerskærm ikke kan yde farverne fuld retfærdighed. Besøg din Volvo-forhandler for at se faktiske farveprøver. Bemærk også, at ikke alle farver fås til alle modeller og på alle markeder. Billedet viser en lastvogn med det højest mulige lakeringsniveau. Denne farvevælger indeholder alle de farver, der er tilgængelige i salgssystemet. Mange af dækfarverne fås også med et lag klar lak. Hvis du ikke kan finde den farve, du ønsker, kan du kontakte din lokale Volvo-forhandler.

Find din lokale forhandler

Se Volvo FM på ny

Der har aldrig været et bedre tidspunkt at møde Volvo FM igen på. Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan vise dig hver eneste detalje tæt på.

Find din lokale forhandler