Video, der forklarer fordelene ved ESP-vogntogsbremse

ESP-vogntogsbremsen

Når du drejer eller kører ned ad bakke på glatte veje, aktiveres den nye ESP-vogntogsbremse på Volvo FM for at forhindre saksning. Den fungerer ved at sende bremseimpulser til anhængeren, så vogntoget strækkes ud. Du kan vælge, at ESP-vogntogsbremsen skal aktiveres automatisk i farlige situationer ved hastigheder op til 50 km/t. ESP-vogntogsbremsen fås både til langt chassis og trækkere.

Video, der forklarer fordelene ved opmærksomhedsassistenten

Opmærksomhedsassistent

Opmærksomhedsassistent er et intelligent sikkerhedssystem, som følger din kørselsadfærd. Hvis den registrerer unormal kørselsadfærd, som kan tyde på træthed, lyder et signal, og der vises en besked i displayet om, at det er tid til at tage en pause.

Video, der forklarer fordelene ved intelligent fartpilot og kollisionsadvarsel med nødbremse

Intelligent fartpilot med advarselssystem mod kollision

I trafikken hjælper den radarbaserede intelligente fartpilot dig med at opretholde en sikker afstand til det forankørende køretøj ved at kontrollere speederen og alle tilgængelige bremser. Hvis der er risiko for sammenstød, vises der et advarselslys på forruden.

Video, der forklarer fordelene ved vognbaneassistenten

Vognbaneassistent

Når den er aktiveret, bruger vognbaneassistenten radarteknologi til at overvåge den blinde vinkel i passagersiden for at se, om der er andre trafikanter. Hvis det ikke er sikkert at skifte bane, bliver du advaret med en lyd og et blinkende ikon ved siden af sidespejlet i passagersiden.

Video, der forklarer fordelene ved elektronisk stabilitetsprogram

Elektronisk stabilitetsprogram

Vores elektroniske stabilitetsprogram (ESP) reducerer effektivt risikoen for at skride ud og vælte. I farlige situationer træder det straks ind, reducerer motorkraften og aktiverer bremserne individuelt på lastvognens og anhængerens hjul. ESP fås nu til de fleste lastvogne, både til trækkere og lange chassiser.

Video, der forklarer fordelene ved katastrofebremselys

Nødbremselys

Hvis du bremser hårdt op, blinker bremselyset hurtigt for at advare køretøjerne bag dig. Det er en nem måde at undgå livstruende påkørsler bagfra på.

Aktiv sikkerhedspakke

ACC – intelligent fartpilot
Vognbaneassistent
Opmærksomhedsassistent
VT

Få en sikkerhedsopgradering

Besøg din lokale Volvo Trucks-forhandler for at få en demonstration af vores chaufførsupportsystemer.

Find din lokale forhandler