Et lavt førerhus betyder ikke, at du må gå på kompromis med chaufførens komfort

1,39 m at lege med

Hvis du transporterer biler, skal du bruge en lav lastvogn, For det er ofte et spørgsmål om få centimeter, om der er plads til en bil mere. Den lave sovekabine på den nye Volvo FM er lavere end nogensinde – kun 2,61 meter med den rette specifikation. Hvis du skal holde dig inden for den europæiske 4-metergrænse, giver det hele 1,39 centimeter til din last.

Der stikker ikke nogen antenner op fra taget

Et ryddeligt tag

Hvis man skal kunne udnytte den lave førerhushøjde, må der ikke være noget på taget. Samtlige antenner på Volvo FM kan flyttes – WLAN-antennen til fronthylden, telefonantennen til instrumentpanelet, og antennerne til vejafgifter, FM- og CB-radio samt Dynafleet til førerhusets sider.

Stig ind i det lave FM-førerhus

Hop ind, hop ud

Når du hopper ind og ud af førerhuset mange gange om dagen, skal det være let. I Volvo FM er det ekstra lave chassis sidder indstigningstrinnet kun 26 cm over jorden – afhængigt af dækdimensioner og dækmærke. Døren kan åbnes hele 90 grader, og med gribehåndtagene (ekstraudstyr) kan du let svinge dig op.

Mål for det lave FM-førerhus

Summen af de enkelte dele

A. Førerhus
B. Ramme
C. Affjedring
D. 355/50-dæk (med last)

Find din lokale forhandler

Lavt er godt

Ring til din lokale Volvo Trucks-forhandler, eller kig forbi, hvis det lave lange førerhus er noget for dig. Han vil med glæde give dig en rundvisning.

Find din lokale forhandler