Let specifikation af chassis til alle transportopgaver

Hvor fleksibel er den?

Meget. Brændstoftankene kan monteres i begge sider. Vi kan flytte værktøjskasser, brændstoftanke og AdBlue-tanke. Længden af det bageste overhæng kan justeres i trin på 50 mm. Vi tilbyder et bredt sortiment af akselafstande. Og vi kan skræddersy det hele fra fabrikken, så det fuldt ud lever op til dine specifikationer.

Se chassislayoutet
Skræddersyet Volvo FM fra fabrikken

Fabriksgaranti

Din Volvo FM bliver unik. Så snart du har bestilt den, optimerer fabrikken dens specifikationer. Til ekstreme anvendelsesområder kan chassiset skræddersys på fabrikken. Alt dette øger kvaliteten, forkorter leveringstiden og giver dig en mere fuldstændig garanti – hele Volvo-pakken.

Volvos montering af opbygninger (VBI) gør det let

Gennemtænkt ledningsføring

Grænsefladen for opbyggere på Volvo FM betyder, at opbyggeren kan benytte lastvognens elsystem til at skræddersy funktioner. Ud over at levere strøm til ekstraudstyr giver grænsefladen mulighed for, at chaufføren kan styre ekstraudstyret fra både instrumentbrættet og fjernbetjeningen.

Få mere at vide om montering af opbygninger
Volvo FM med øget akseltrykkapacitet

Akseløkonomi

Vi har øget akslernes lastkapacitet for at gøre Volvo FM endnu mere fleksibel. Dens lave chassishøjder og stærkere akselkonfigurationer hjælper dig med at finde den optimale løsning, så du kan påtage dig opgaver, konkurrenterne ikke kan klare, og få mere ud af de opgaver, du har.

Teaser om Forhandlersøgning

Så mange muligheder

Volvo FM er så fleksibel, at du kan specificere den, nøjagtigt som du vil. Din Volvo Trucks-forhandler kan hjælpe dig med at finde en kombination, der fungerer for dig.

Find din lokale forhandler