De brændstoføkonomiske Euro 6 Volvo-dieselmotorer

Vores mest brændstoføkonomiske motorer

Vi har omhyggeligt udviklet vores motorprogram til at spare brændstof uden at gå på kompromis med ydelsen. Vi har optimeret forbrændingskammerets geometri. Designet lodrette og centralt placerede enhedsinjektorer. Øget påfyldningskapacitet...

Vi kunne fortælle i dagevis om vores tekniske landvindinger. Men det vigtigste ved disse nyskabelser er den forskel, de kan gøre for din bundlinje. Og for miljøet.

Lær vores motorer at kende
Den brændstofeffektive I-Shift-gearkasse

I-Shift – enkel, pålidelig og meget brændstofeffektiv

I-Shift maksimerer din kørsel og effektivitet ved at overvåge og reagere på lastvognens vægt, vejens hældning, hastigheden og acceleration. Den reducerer brændstofforbruget med op til 5 % sammenlignet med en manuel gearkasse. Og op til 7 % kombineret med I-Roll-friløbsteknologien. Og den er virkelig nem at bruge.

Sig goddag til I-Shift
I-See kan reducere brændstofforbruget med op til 5 %

I-See – se brændstofregningerne skrumpe

Mens du kører, bruger I-See oplysninger om vejens hældning til at styre lastvognens hastighed og gearskift på den mest brændstofeffektive måde. Ved at udnytte lastvognens bevægelsesenergi kan systemet reducere dit brændstofforbrug med op til 5 %.

De rette dæk og korrekt justerede hjul kan spare brændstof

Juster hjulene. Pump dine besparelser op

Brug af de rigtige dæk med det rigtige dæktryk og på korrekt justerede hjul og aksler kan reducere brændstofforbruget med op til 14 %. Europæiske undersøgelser viser, at to ud af tre lastvogne har forkert justerede aksler og hjul. Der er med andre ord meget at hente med en meget lille indsats.

Fuel Advice hjælper til at opnå brændstofbesparelser

Fuel Advice – fasthold dine besparelser

Bliv ved med at nå dine brændstofmål. Og se dem skrumpe i takt med, at du bliver mere effektiv. Når du abonnerer på vores serviceydelse Fuel Advice, får du din egen personlige brændstofrådgiver. Med ekspertens regelmæssige analyser, vejledning og praktiske støtte kan du spare brændstof på ingen tid og blive bedre år efter år.

Hvor meget kan du spare med Fuel Advice?
Dynafleet og chaufføruddannelse kan spare op til 7 % brændstof

Opdag, hvad data kan betyde

Sammen kan Dynafleet og chaufføruddannelse hjælpe dig med at spare op til 7 % brændstof. 

Dynafleet – følg din brændstofeffektivitet

Sig goddag til vores intelligente flådestyringssystem. Her kan du følge dine lastvognes og chaufførers præstationer i realtid og få vist automatiske ranglister over brændstofeffektivitet. Derefter kan du lave sammenligninger, opdage tendenser og indføre rentable, brændstofbesparende ændringer.

Opdag Dynafleet >

 

Chaufføruddannelse – små ændringer, store besparelser

Vores kursus Effektiv kørsel hjælper dig med at få mest muligt ud af hver eneste dråbe brændstof. Den gennemprøvede, systematiske tilgang er en del af Volvo Trucks' chaufføruddannelsesprogram og udarbejder mønstre for brændstoføkonomisk kørsel og langsigtede besparelser, du kan fastholde. Og den er mest effektiv sammen med Dynafleet-rapporter.

Volvo-chaufføruddannelse >

 

Spoilersystemer sparer brændstof og reducerer emissionen

Spoilerpakke

Spoilerpakken kan forbedre din brændstoføkonomi med helt op til 8 %. Den reducerer turbulens, minimerer luftmodstanden og afleder vinden fra påhængsvognen. Ud over at spare brændstof og penge nedbringer den også CO2-emissionerne, hvilket er godt for miljøet.

VT

Gør det rigtigt fra starten

Nøglen til god brændstoføkonomi er at komme godt i gang. Din lokale Volvo Trucks-forhandler er ekspert i brændstofbesparelse. Hvorfor ikke bede ham om at hjælpe?

Find din lokale forhandler