Volvo Dynamisk Styring reducerer belastningen af chaufførens nakke, ryg og skuldre – med op til 85 %.

Volvo Dynamisk Styring

Det er en revolutionerende køreoplevelse. Stabilitet som et tog ved høj hastighed. Ubesværet kontrol ved lav hastighed. Og millimeterpræcision, når du bakker. Volvo Dynamisk Styring øger styrekraften med op til 85 %, og det mindsker belastningen på nakke, ryg og skuldre ganske betragteligt.

Volvo Dynamisk Styring
Volvo Dynamisk Styring

I-Shift – verdens mest intelligente gearkasse

Den enkle, driftssikre og supereffektive I-Shift har forvandlet lastvognsbranchen. Chaufførerne elsker den, fordi de ikke skal slås med en tung kobling og en gearstang, og fordi hvert eneste gearskift times perfekt. Den sparer også op til 5 % brændstof, så vognmændene elsker den også.

Skift til I-Shift
Den nye Volvo FM giver højere nyttelast

Mange lastvogne har taget på. Men ikke den her. Vores vægtoptimeringsprogram har skåret 75 kg af Volvo FM – uden at gå på kompromis med noget, da programmet er tilpasset den enkelte lastvogns opgaver.

Når en lastvogns totalvægt nærmer sig de 18 ton, betyder ét kilo ekstra på trækkeren tre kilo mindre nyttelast på grund af vægtbalancen. Det betyder, at vægttabet på Volvo FM er tre gange så meget værd i mulig nyttelast – 225 kg ekstra. Det gør dig mere produktiv. Og det gør hver eneste tur mere rentabel.

Det perfekte førermiljø i den nye Volvo FM

Det perfekte miljø til arbejde og afslapning

Fra det øjeblik, du stiger ind i Volvo FM med det ekstra lave indstigningstrin, til det øjeblik, du stempler ud, er alt designet til at gøre dig mere produktiv på farten. Og have det bedre, når arbejdsdagen er slut.

Se dig omkring i førerhuset
Dynafleet hjælper med at maksimerer produktiviteten

Dynafleet – maksimer produktiviteten

Steder, laster og niveauer. Køretider. Emissionsrapporter. Brændstofforbrug. Dynafleet giver dig opdaterede data om hver lastvogn, du ejer, og hjælper dig således med at maksimere produktiviteten og træffe mere rentable beslutninger.

Opdag Dynafleet
Find din lokale forhandler

Bliv mere produktiv

Tag en snak med din lokale Volvo Trucks-forhandler. Her kan du få hjælp til at få det optimale ud af hver kilometer.

Find din lokale forhandler