Vi ved, hvad der sker derude. Vi ved, hvordan ulykker ser ud. Det er derfor, vi udfører så mange ekstra test, selv om lovgivningen ikke kræver det.

Carl Johan Almqvist

Trafik- og produktsikkerhedschef, Volvo Trucks

Interiør

Volvo FM natindstilling

Natindstilling

Skift til natindstilling for at slukke alt lys på instrumentbrættet med undtagelse af speedometeret. Ingen distraktioner – du kan fokusere fuldt ud på vejen foran dig.

Volvo FM sikkerhedsseler

Sikkerhedssele

Omkring halvdelen af alle dødsulykker i lastvogne kunne være undgået ved brug af en sikkerhedssele – det er et faktum, der er værd at huske på, næste gang du begiver dig ud på vejene. 

Volvo FM alkolås

Alkolås

Alkohol hører ikke hjemme i trafikken. Alkolåsen kan monteres fra fabrikken og sende et klart budskab til dine chauffører og transportkunder om, hvor alvorligt du tager sikkerhed i trafikken. 

Udvendigt

Volvo FM frontunderkøringsbeskyttelse

Frontunderkøringsbeskyttelse

Absorberer noget af kollisionskraften ved at springe tilbage ind under lastvognen. Nu fremstillet af lettere og stærkere materialer og effektivt ved endnu højere hastigheder. 

Volvo FM lys

Lys

Vi har integreret frontpositionslyset og kørelyset. Det betyder, at enheden giver en intelligent belysning med en kompakt pakke. Lastvognen kan altid ses af andre trafikanter. 

Volvo FM spejle og udsyn

Spejle og udsyn

En række smarte funktioner er designet til at give chaufføren fuldt udsyn 360 grader rundt. Men ruderne og spejlene giver også fremragende udsyn. 

Volvo FM cyklistværn og underkøringsbeskyttelse bagtil

Cyklistværn og underkøringsbeskyttelse bagtil

Underkøringsbeskyttelsen bagtil og cyklistværnet forhindrer mindre køretøjer i at blive kilet fast under lastvognen i tilfælde af sammenstød. 

Volvo FM aktive sikkerhedssystemer

Aktive sikkerhedssystemer

Din lastvogn hjælper dig. Få et kort overblik over Volvo Trucks' aktive sikkerhedssystemer. 

Volvo FM sikkerhedssnak

Hvad nu hvis?

Vores trafik- og produktsikkerhedschef afslører hemmelighederne bag vores aktive sikkerhedssystemer, og hvordan de virker.

VT

Se sikkerhedsfunktionerne med egne øjne

Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan vise dig alle de enestående sikkerhedsfunktioner og besvare alle de spørgsmål, du har om sikkerhed. 

Find din lokale forhandler