Volvo FM: lover 100 % driftstid med den nye Guld-kontrakt

100 % driftstid – med garanti

Fremragende design, komponenter i topkvalitet, uovertruffet service og et fintmasket støttenetværk. Og hvis man så tilføjer vores telematik-teknologi og en Volvo Guld kontrakt, er resultatet en garanti for 100 % driftstid. Det betyder, at din lastvogn altid er tilgængelig, når du har brug for den. Og hvis den ikke er, finder vi en anden lastvogn til dig eller kompenserer dig økonomisk.

Og få større driftstid.
telematics

TELEMATICS GATEWAY – EN MEKANIKER OMBORD

Med denne nyskabende teknologi kan værkstedet se oplysninger om motoren, kilometertallet og brændstofforbruget. Mekanikerne kan også se eventuelle fejlkoder og overvåge status for de vigtigste komponenter (bremseklodser, kobling, batteri etc.). Denne overvågning mindsker risikoen for uplanlagte driftsstop. Og den betyder, at værkstedet er fuldt forberedt, når du ankommer, så du kan være tilbage på vejen på den kortest mulige tid.

Volvo Action Service: adgang med et enkelt tryk på en knap

Volvo Action Service On Call – bare tryk på knappen

Er lastvognen brudt ned i ingenmandsland? Tryk på VAS-knappen. Du bliver stillet igennem til en medarbejder, som taler dit sprog (nationaliteten på kortet i den digitale fartskriver registreres). Medarbejderen kender din præcise position, dit chassis-id og eventuelle fejlkoder, som bliver videregivet til mekanikeren. Bare slap af. Hjælpen er allerede på vej.

Få en VAS-knap
Volvo FM's innovative sikkerhedsfunktion

Færre ulykker. Længere driftstid

Vi er stærkt optagede af sikkerhed. Det er en del af vores DNA. Og det er en altoverskyggende faktor, når vi designer en Volvo-lastvogn. Jo færre ulykker du kommer ud for, jo mere tid tilbringer lastvognen (og chaufføren) på vejen. De nyskabende sikkerhedsfunktioner i Volvo FM beskytter lastvognen, chaufføren og andre trafikanter.

Sikkerhedsfunktioner, der redder liv
Find din lokale forhandler

Vil du have 100 % driftstid?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler ved alt om, hvordan du får driftstiden i vejret. Kig forbi, eller ring.

Find din lokale forhandler