Tandemakselløft

Anlægschassiset

Luftaffjedringen bagtil minimerer vibrationer, revolutionerer kørselskomforten og minimerer slitagen på lastvognen. Automatic Traction Control giver dig træk på alle hjul, når du har brug for det – og forbedrer brændstofeffektiviteten og manøvredygtigheden, når du ikke har brug for firhjulstræk.

Og så er der tandemakselløft. som giver dig trækkraften og lastkapaciteten fra tandemakseldrevet sammen med køreegenskaberne og effektiviteten fra enkeltdrevakslen. Hvis du har brug for at transportere virkelig tung last, kan din Volvo FMX konfigureres med fem aksler fra fabrikken, hvilket sparer dig tid og omkostninger til opbygningen.

Se alle funktionerne i Volvo FMX

Det fleksible chassislayout

Den fleksible chassistrækkeropbygning på Volvo FMX

Trækkerchassis

1. Batterikasse (BBOX-L)
300 mm længere fremme end i det forudgående design, hvilket giver 100-120 liter ekstra brændstofkapacitet.

2. Batterikasse (BBOX-EF)
Kan placeres bagtil mellem chassisrammerne.

3. AdBlue tank
En 50 liters AdBlue-tank kan monteres øverst på rammen bag førerhuset, hvilket giver plads til mere brændstof (ADTP-BC).

4. Air Production Modulator
Placeret mellem chassisrammerne for at skabe mere plads til chassismonteret udstyr såsom brændstoftanke. Kan også placeres bagtil mellem chassisrammerne.

Skitse af chassiskonstruktion

Langt chassis

1. Fri rammeplads
Chassispakningen kan flyttes bagud for at give plads til kranben eller andet udstyr. (FAA10 – ca. 500 mm; FAA20 – ca. 600 mm).

2. Hulrække i ramme til opbygger
Den øverste hulrække er reserveret til opbyggeren. Alle beslag har en forkrøpning og et 8 mm afstandsstykke. Der anvendes ingen nitter.

3. Klargøring til kran
Der kan monteres kranplader på chassiset fra fabrikken.

4. Baghjulsaffjedring og kort bagende
Den nydesignede fremadmonterede krængningsstabilisator gør det bageste overhæng kortere – en fordel ved anlægsopgaver, kørsel som asfaltudlægger og brug af veksellad.

Find din lokale forhandler

Prøv en tur

Den eneste måde at opleve chassiset på Volvo FMX på er bag rattet. Din lokale Volvo Trucks-forhandler har nøglerne.

Find din lokale forhandler