Jo mere du bruger den, desto bedre ser den ud.

Asok George

Eksteriørdesigner, Volvo Trucks

Designfunktionerne giver endnu større robusthed: Volvo FMX med stor frihøjde

Større. Bedre. Stærkere

Alle de velkendte Volvo FMX-elementer er der stadig – de er blot blevet udvidet og forbedret. Kængurugitteret er stærkere og større, og det samme gælder hjørnekofangerne. Den midterste bugseringsanordning er i støbejern og kan trække op til 32 ton. Og de nye forlygter er placeret højere oppe, hvor der er mindre risiko for, at de bliver beskadiget.

Volvo FMX-karrosseripanelerne er bygget, så de let kan af- og påmonteres

Tidsbesparende design

Læg mærke til de udvendige bolte på hjørnekofangerne og karrosseripanelerne. De fremhæver ikke bare lastvognens robuste udseende; de betyder også, at du hurtigt selv kan udskifte panelerne. Det er helt i tråd med vores filosofi om at skabe funktionalitet med merværdi – og forkorte den tid, du er nødt til at tilbringe på værkstedet.

Kofangeren på Volvo FMX: robust og praktisk

Fronten – det handler om driftstid

Den polypropylenbeklædte stålkofanger er bygget til at modstå næsten alt, hvad du smider efter den (eller kører ind i). Du kan vælge mellem to forskellige hårdføre beskyttere til de kraftige Bi-Xenon-forlygter. Og den 3 mm tykke bundplade holder undersiden intakt. Så uanset hvad du arbejder med, bliver Volvo FMX bare ved med at køre.

Få mere at vide om fronten
Volvo FMX-indstigningstrin

Designet til anlægskørsel

Som anlægschauffør stiger du ofte ind og ud af førerhuset. Med det lave, sammenklappelige indstigningstrin går det hurtigere, og det skridsikre design betyder, at det også er sikrere. De tynde spejlarme giver dig fremragende udsyn fremad, og det højtsiddende luftindtag giver dig bedre udsyn bagud. Og der er ingen grund til bekymring, hvis du får mudder på forruden – du kan bare klatre op på fronten og vaske det af. Samtlige detaljer er designet til det liv, du og lastvognen lever.

Vælg mellem 650 farver. Helt grøn.

Spar tid og penge ved at slippe for at skulle på et separat malerværksted – du kan helt enkelt få leveret dit Volvo-førerhus i lige den farve, du ønsker. Vælg mellem 650 forskellige toner, skær og nuancer. Hvis du ikke kan finde lige den farve, du ønsker, kan vi blande stort set enhver farve til dig.

Vil du have et smugkig? Brug farveskemaet til førerhuse nedenfor.

Bemærk, at en computerskærm ikke kan yde farverne fuld retfærdighed. Besøg din Volvo-forhandler for at se faktiske farveprøver. Bemærk også, at ikke alle farver fås til alle modeller og på alle markeder. Billedet viser en lastvogn med det højest mulige lakeringsniveau.

Denne farvevælger indeholder alle de farver, der er tilgængelige i salgssystemet. Mange af dækfarverne fås også med et lag klar lak. Hvis du ikke kan finde den farve, du ønsker, kan du kontakte din lokale Volvo-forhandler.

VT

Vær lidt hård ved den

Spark til den. Stil dig op på kofangeren. Tryk på forlygterne. Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan vise dig, præcis hvor robust Volvo FMX er.

Find din lokale forhandler