Volvo FMX med træk på alle hjul til fremragende trækkraft

Fuld kontrol

Indkoblingen af differentialespærren kan vælges automatisk eller manuelt – pr. aksel eller for alle drivaksler. Alle differentialespærrer kan låses under kørslen. Det giver dig den kontrol, du skal bruge til at holde lastvognen i gang.

Ved kun at bruge differentialespærren, når det er nødvendigt, kan du spare brændstof og minimere slitagen på transmissionen. Og dermed opnå færre omkostninger og driftsafbrydelser. 

Volvo FMX med træk på alle hjul leveres med ATC som standardudstyr

Skabt til stejle stigninger

Den nye trækkende foraksel er designet til højt moment og tunge laster. Og den sidder 100 mm længere fremme end på foregående modeller, hvilket giver dig en meget bedre tilkørselsvinkel, når du kører op ad stejle stigninger (28° med trækkende foraksel og 13R22.5-dæk). 

Volvo FMX med stram mave

Alt er beskyttet

Frihøjden er vigtig for os. Og for dig. Derfor har vi placeret sporstangen og plejlstangen parallelt med akslen i akselhuset. Og vi har sikret, at bremsekamrene og brændstoftankene er godt beskyttet på chassiset, så intet hindrer din kørsel hen over træstammer, klipper og sten.

Find din lokale forhandler

Oplev kørsel med træk på alle hjul

Træk på én aksel, eller træk på dem alle. Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan vise dig, hvor knappen sidder. Resten er op til dig.

Find din lokale forhandler