Volvo FMX ESP-vogntogsbremsen forhindrer saksning

ESP-vogntogsbremsen

Når du drejer eller kører ned ad bakke på glatte veje, aktiveres den nye ESP-vogntogsbremse for at forhindre saksning. Den fungerer ved at sende bremseimpulser til anhængeren, så vogntoget strækkes ud. Du kan vælge, at ESP-vogntogsbremsen skal aktiveres automatisk i farlige situationer ved hastigheder op til 50 km/t. ESP-vogntogsbremsen fås både til langt chassis og trækkere.

Volvo-chaufførsupportsystem – nødbremselys

Nødbremselys

Hvis du bremser hårdt op, blinker bremselyset hurtigt for at advare køretøjerne bag dig. Det er en nem måde at undgå livstruende påkørsler bagfra på.

Volvo-chaufførsupportsystemer – intelligent fartpilot og kollisionsadvarsel med nødbremse

Intelligent fartpilot og kollisionsadvarsel med nødbremse

I tæt trafik hjælper den radarbaserede intelligente fartpilot dig med at opretholde en sikker afstand til det forankørende køretøj ved at kontrollere speederen og alle tilgængelige bremser.

Hvis der er risiko for sammenstød, advarer det intuitive kollisionsadvarselssystem med nødbremse dig med et lys på forruden. Og nødbremsen aktiveres automatisk, så risikoen for alvorlige skader mindskes betydeligt.

Volvo-chaufførsupportsystemer – vognbaneassistent

Vognbaneassistent

Når den er aktiveret, bruger vognbaneassistenten radarteknologi til at overvåge den blinde vinkel i passagersiden for at se, om der er andre trafikanter. Hvis det ikke er sikkert at skifte bane, bliver du advaret med en lyd og et blinkende ikon ved siden af sidespejlet i passagersiden.

Volvo-chaufførsupportsystemer – elektronisk stabilitetsprogram

Elektronisk stabilitetsprogram

Vores elektroniske stabilitetsprogram (ESP) reducerer effektivt risikoen for at skride ud og vælte. I farlige situationer træder det straks ind, reducerer motorkraften og aktiverer bremserne individuelt på lastvognens og anhængerens hjul. ESP fås nu til de fleste lastvogne, både til trækkere og lange chassiser.

Volvo-chaufførsupportsystemer – optimeret ydelse til dårlige veje med I-Shift

Optimeret ydelse – dårlige veje

Optimale gearskift. Starthjælp. Hjælp ved terrænkørsel under dårlige forhold og i bakket terræn. Dette softwareprogram tilpasser din I-Shift-gearkasse, så den giver dig maksimal støtte til at klare de daglige udfordringer.

Aktiv sikkerhedspakke

ACC med advarselssystem mod frontalkollision og nødbremse
Vognbaneassistent
Opmærksomhedsassistent
Find din lokale forhandler

Er du klar til sikrere kørsel?

Besøg din lokale Volvo Trucks-forhandler, og oplev selv vores chaufførsupportsystemer.

Find din lokale forhandler