Volvo FMX med styrbar løbeaksel

Tag kurverne i stiv arm

Skal du fordele lasten på flere aksler? Så er dobbelte foraksler den ideelle løsning. Er det kun nødvendigt med én trækkende aksel? Sig goddag til tridem – og din mindste vendediameter nogensinde.

Den styrbare løbeaksel forbedrer produktiviteten

Tridem

Vores 8×4 med enkelt foraksel har en baghjulsaffjedring med tridem-bogie. Løbeakslen er hydraulisk styret. Resultatet er ekstrem manøvredygtighed og en enestående lille vendediameter. Så du bruger mindre tid på at stoppe, dreje og bakke og mere tid på at køre fremad.

Der er også andre fordele ved tridem-bogien. Den hævede løbeaksel giver mindre dækslid, og brændstofforbruget mindskes. Det optimerede bagakseltryk på alle aksler betyder bedre trækkraft (takket være luftaffjedringen). Og du kan justere akseltrykfordelingen for at opnå endnu bedre vejgreb.

Styrbare dobbelte foraksler til tung last

Dobbelte foraksler

Når du kører med tung (eller høj) last fortil, eksempelvis en opbygning med kran eller en betonpumpe, giver vores 8×4 med dobbelte foraksler og trækkende bogie dig den manøvredygtighed, du skal bruge.

Oplev den manøvredygtighed, som Volvo FMX med flere styrbare aksler byder på

Sving denne vej

Vil du se, hvor skarpt du kan dreje? Besøg din lokale Volvo Trucks-forhandler, og oplev selv, hvad ekstrem manøvredygtighed betyder.

Find din lokale forhandler