Volvo FMX-kofangeren er beklædt med polypropylen

Dobbelt så stærk kofanger

Kofangeren af højkvalitetsstål er hårdfør. Faktisk er den så hårdfør, at man kunne køre ind i en grusbunke og nærmest ikke se nogen skader. Den har også et tykt lag polypropylen, som beskytter kofangeren.

Kofangeren består af tre dele, og de let tilgængelige skruer betyder, at du selv kan udskifte beskadigede dele, så du slipper for en tur på værkstedet og opnår øget driftstid.

Frontunderkøringsbeskyttelsen beskytter passagererne i bilen

FUPS (frontunderkøringsværn)

Hele den nedre del af fronten er fremstillet i ét stykke. De enkelte dele hænger sammen, hvilket gør konstruktionen utroligt robust og eftergivende ved et frontalsammenstød med en bil. FUPS er designet til at beskytte bilens passagerer ved at deformere baglæns og absorbere en del af kræfterne.

Bundpladen beskytter motoren og giver mindre støv op under lastvognen.

Bundpladen

Terrænkørsel kan være farligt for motoren. Derfor har Volvo FMX en nydesignet bundplade på 3 mm (ekstraudstyr), som beskytter bundkarret, slangerne og køleren. Alt, hvad der kan gå i stykker under terrænkørsel, er beskyttet – også når du bakker. Og hvis du kører i meget støvede omgivelser, hvirvles der mindre støv op under lastvognen.

Find din lokale forhandler

Start forfra

Start ved fronten. Når du går rundt om Volvo FMX, vil du opdage, hvorfor den er den mest robuste lastvogn, vi nogensinde har bygget. Spørg efter nøglerne hos din Volvo Trucks-forhandler.

Find din lokale forhandler