Volvo FMX-motoren er omhyggeligt udviklet til at spare brændstof.

Vores mest brændstoføkonomiske motorer

Vi har omhyggeligt udviklet vores motorprogram til at spare brændstof uden at gå på kompromis med ydelsen. Vi har optimeret forbrændingskammerets geometri. Designet lodrette og centralt placerede enhedsinjektorer. Øget påfyldningskapaciteten ...

Vi kunne fortælle i dagevis om vores tekniske landvindinger. Men det vigtigste ved disse nyskabelser er den forskel, de kan gøre for din bundlinje. Og for miljøet.

Lær vores motorer at kende
Automatic Traction Control maksimerer brændstofeffektiviteten

ATC (Automatic Traction Control)

Du har brug for træk på forakslen. men vores forskning viser, at du kun har brug for det 2-5 % af tiden. På alle andre tidspunkter spilder du brændstof. Automatic Traction Control hjælper dig med at maksimere brændstofeffektiviteten. Når du ikke har brug for ekstra trækkraft, deaktiverer systemet automatisk forakslen, så den mængde brændstof, du bruger, reduceres.

Udforsk ATC (Automatic Traction Control)
I-Shift kan spare op til 5 % brændstof sammenlignet med manuelt gear

I-Shift – enkel, pålidelig og meget brændstofeffektiv

I-Shift maksimerer din kørsel og effektivitet ved at overvåge og reagere på lastvognens vægt, vejens hældning, hastigheden og acceleration. Sammen med en Volvo-dieselmotor reducerer den brændstofforbruget med op til 5 % sammenlignet med en manuel gearkasse.

I-Shift er også blevet forstærket og opgraderet til at matche de krav, som krævende anvendelsesformål stiller. Det fås desuden nu til alle akselkonfigurationer, også til lastvogne med en trækkende foraksel.

Sig goddag til I-Shift
Fuel Advice – udviklet til at give dig besparelser

Fuel Advice – fasthold dine besparelser

Bliv ved med at nå dine brændstofmål. Og se dem skrumpe i takt med, at du bliver mere effektiv. Når du abonnerer på Fuel Advice, får du din egen personlige brændstofrådgiver. Med ekspertens regelmæssige analyser, vejledning og praktiske støtte kan du spare brændstof på ingen tid og blive bedre år efter år.

Hvor meget kan du spare med Fuel Advice?
Kombinationen af Dynafleet og chaufføruddannelse giver en bedre brændstofudnyttelse

Opdag, hvad data kan betyde

Sammen kan Dynafleet og chaufføruddannelse hjælpe dig med at spare op til 7 % brændstof. 

Dynafleet – følg din brændstofeffektivitet

Sig goddag til vores intelligente flådestyringssystem. Her kan du følge dine lastvognes og chaufførers præstationer i realtid og få vist automatiske ranglister over brændstofeffektivitet. Derefter kan du lave sammenligninger, opdage tendenser og indføre rentable, brændstofbesparende ændringer.

Opdag Dynafleet

Chaufføruddannelse – små ændringer, store besparelser

Vores kursus Effektiv kørsel hjælper dig med at få mest muligt ud af hver eneste dråbe brændstof. Den gennemprøvede, systematiske tilgang er en del af Volvo Trucks' chaufføruddannelsesprogram og udarbejder mønstre for brændstoføkonomisk kørsel og langsigtede besparelser, du kan fastholde. Og den er mest effektiv sammen med Dynafleet-rapporter.

Volvo-chaufføruddannelse >

Find din lokale forhandler

Lad besparelserne rulle ind

Nøglen til god brændstoføkonomi er at komme godt i gang. Din lokale Volvo Trucks-forhandler er ekspert i brændstofbesparelse. Hvorfor ikke bede ham om at hjælpe?

Find din lokale forhandler