Vanskelige kørselsforhold er ikke nogen forhindring for Volvo FMX

Ekstrem mobilitet

Når vejen er dækket af mudder eller sand, er den eneste måde at undgå problemer på at bevæge sig fremad. Automatic Traction Control (ATC) sørger for, at du lige netop kan blive ved med at bevæge dig fremad. Denne revolutionerende funktion aktiverer automatisk forakslen lige netop, når du har brug for det – og deaktiveret den, når du ikke har brug for den længere. Og så er der Volvo Dynamic Steering, der gør styringen ubesværet og udjævner alle bump på vejen.

ATC giver alle fordelene ved en valgbar trækkende foraksel, samtidig med at det er lige så praktisk som et permanent system.

Rene Müller

Chef for anlægssegmentet, Volvo Trucks

Automatic Traction Control hjælper dig, når det virkelig går hårdt for sig

Går ikke på kompromis

En trækkende foraksel sørger for, at du ikke sidder fast. Men når den er aktiveret, forriges manøvredygtigheden. I modsætning til systemer med træk på alle hjul giver Automatic Traction Control dig det bedste af begge verdener. Når den trækkende foraksel er aktiveret, får du al den trækkraft, du har brug for. Og når den er deaktiveret (hvilket er størstedelen af tiden), forbedres lastvognens manøvredygtighed.

Udforsk ATC (Automatic Traction Control)
Volvo Dynamisk Styring: giver dig mere kontrol – lettere

Problemfri styring

Når du har en ujævn belægning under hjulene, har du brug for Volvo Dynamisk Styring. Den intelligente teknologi giver op til 85 % ekstra styrekraft og absorberer rystelser. Du kan læne dig tilbage og nyde en mere jævn og stabil og mindre belastende kørsel.

Flere grunde til at elske Volvo Dynamisk Styring
Tandemakselløft

Hæv akslen. Endnu mere knivskarpe vendinger

Tandemakselløft gør det muligt at deaktivere og hæve en af drivakslerne. Når akslen er hævet, opfører lastvognen sig på samme måde som en 4×2 eller en 6×2, hvilket giver en knivskarp venderadius og en betydeligt bedre manøvredygtighed. Det reducerer også brændstofforbruget med op til 3 %

Få mere at vide om tandemakselløft
Volvo FMX-lastvognene har en imponerende frihøjde, når lastvognen er fuldt lastet.

Stejlere bakker, dybere grøfter

Vi har flyttet den trækkende foraksel 100 millimeter fremad for at give lastvognen en bedre tilkørselsvinkel. Og vi har nydesignet den (fra kronhjul og spidshjul til lejer), så den er stærkere og mere strømlinet. Vi har også integreret sporstangen bag akselbjælken, så den robuste akselkåbe er køretøjets laveste punkt, og frihøjden med fuldt læs bliver betydeligt bedre.

Find din lokale forhandler

Tag os ikke bare på ordet.

Besøg din lokale Volvo Trucks-forhandler, og oplev selv, hvad ekstrem mobilitet betyder.

Find din lokale forhandler