Dynamisk Styring minimerer trætheden og klarer det meste af belastningen ved hårde kørselsforhold

Volvo Dynamisk Styring

Køre fremad. Dreje. Bakke. Dreje. Hvis bare det var så enkelt at køre på en byggeplads. Når forholdene er vanskelige, og pladsen er trang, går det hårdt ud over nakken, ryggen og skuldrene. eller det gjorde de i hvert fald. Med Volvo Dynamisk Styring bliver rystelserne absorberet, inden de når dine muskler. Og du kan dreje rattet med én finger og dermed mindske trætheden med op til 85 %.

Prøv Volvo Dynamisk Styring
I-Shift-gearkassen er velegnet til vanskeligt terræn

I-Shift – verdens mest intelligente gearkasse

Den enkle, driftssikre og supereffektive I-Shift er vores mest populære gearkassesystem. Den tager det hårde ud af hårdt terræn og hjælper dig med at manøvrere med mindre risiko for at sidde fast. Og den sparer også op til 5 % brændstof.

I-Shift er også blevet forstærket og opgraderet til at matche de krav, som krævende anvendelsesformål stiller. Det fås desuden nu til alle akselkonfigurationer, også til lastvogne med en trækkende foraksel.

Skift til I-Shift
Dynafleet leverer data i realtid til dine lastvogne, så du kan øge rentabiliteten

Dynafleet – maksimer produktiviteten

Steder, laster og niveauer. Køretider. Emissionsrapporter. Brændstofforbrug. Dynafleet giver dig opdaterede data om hver lastvogn, du ejer, og hjælper dig således med at maksimere produktiviteten og træffe mere rentable beslutninger.

Opdag Dynafleet
Lær, hvordan du får mest muligt ud af Volvo FMX til anlægsarbejde

Finpuds dine færdigheder

Anlægskørsel er specialistarbejde, og de rigtige færdigheder kan gøre en stor forskel. Vores kursus "Arbejde i anlægstransport" er en del af Volvo Trucks' chaufføruddannelsesprogram. Her kan du løfte dine terrænkørselsfærdigheder til et nyt niveau. Kurset hjælper dig også med at få mest muligt ud af lastvognens funktioner til terrænkørsel og maksimere dens ydelse. Det gør din tid på arbejdspladsen så produktiv som muligt.

Kurset "Arbejde i anlægstransport"
Smart chassis øger produktiviteten

Det gennemtænkte chassis

Kan et chassis gøre dig mere produktiv? Ja, det her kan. Luftaffjedringen GRAS-G2 bagtil giver en frihøjde på hele 300 mm, og den nydesignede underside er så godt beskyttet, at kun de største kampesten vil sinke dig. Den forbedrede trækkraft og de mindskede vibrationer giver hurtigere og mere komfortabel kørsel, som kan øge produktiviteten med op til 10 km/t i gennemsnit.

Udforsk chassiset
Spar penge med øget lastkapacitet

Ekstra last

En af de mest effektive måder at øge produktiviteten på er ved at øge lastkapaciteten. Derfor har vi givet forhjulsaffjedringen ekstra kræfter – fra 18- til 20 ton. Og hvis du har brug for at transportere virkelig tung last, kan du nu få konfigurationer med fem aksler direkte fra fabrikken, hvilket sparer dig tid og omkostninger til opbygningen.

Få mere at vide om lastvogne med fem aksler
Originale Volvo-reservedele bevarer lastvognens levetid og hjælper dig med at arbejde mere effektivt.

Produktive reservedele

Originale Volvo reservedele bevarer lastvognens høje Volvo-kvalitet. De holder den i gang længere og hjælper både den og dig til at køre og arbejde mere effektivt. Og med vores netværk af værksteder på 140 markeder verden over og et avanceret logistiksystem, som sikrer rettidig levering, er de nødvendige dele aldrig langt væk.

Udforsk originale Volvo-reservedele
Find din lokale forhandler

Maksimer din produktivitet

Ring til din lokale Volvo Trucks-forhandler, eller kig forbi. Her kan du få hjælp til at få det optimale ud af hver kilometer.

Find din lokale forhandler