Vi ved, hvad der sker derude. Vi ved, hvordan ulykker ser ud. Det er derfor, vi udfører så mange ekstra test, selv om lovgivningen ikke kræver det.

Carl Johan Almqvist

Trafik- og produktsikkerhedschef, Volvo Trucks

Interiør

Volvo FMX – natindstilling

Natindstilling

Når du skifter til natindstilling, slukkes alt lys på instrumentbrættet undtagen speedometeret. Ingen distraktioner – du kan fokusere fuldt ud på vejen foran dig. Eller bag dig, når du skal koble en anhænger på i mørke. 

Volvo FMX – tæt på jorden

Tæt på jorden

Kørestillingen i Volvo FMX er meget tæt på jorden af en anlægslastvogn at være. God og tæt kontakt med området omkring lastvognen betyder sikrere kørsel.

Volvo FMX – alkolås

Alkolås

Alkohol hører ikke hjemme i trafikken. Du kan få en alkolås monteret fra fabrikken og sende et klart budskab til chauffører og kunder om, at du tager trafiksikkerheden særdeles alvorligt. 

Volvo FMX – sikkerhedssele

Sikkerhedssele

Omkring halvdelen af alle dødsulykker i lastvogne kunne være undgået ved brug af en sikkerhedssele – det er et faktum, der er værd at huske på, næste gang du begiver dig ud på vejene. 

Udvendigt

Volvo FMX – frontunderkøringsværn

Frontunderkøringsværn

Absorberer noget af kollisionskraften ved at springe tilbage ind under lastvognen. Nu fremstillet af lettere og stærkere materialer og effektivt ved endnu højere hastigheder. 

Volvo FMX – lys

Lys

Vi har integreret frontpositionslyset og kørelyset. Det betyder, at enheden giver en intelligent belysning med en kompakt pakke. Lastvognen kan altid ses af andre trafikanter. 

Volvo FMX – spejle og udsyn

Spejle og udsyn

En række smarte funktioner er designet til at give chaufføren fuldt udsyn 360 grader rundt. Men ruderne og spejlene giver også fremragende udsyn. 

Volvo FMX – cyklistværn og underkøringsbeskyttelse bagtil

Cyklistværn og underkøringsbeskyttelse bagtil

Underkøringsbeskyttelsen bagtil og cyklistværnet forhindrer mindre køretøjer i at blive kilet fast under lastvognen i tilfælde af sammenstød. 

Volvo FMX – aktive sikkerhedssystemer

Aktive sikkerhedssystemer

Din lastvogn hjælper dig. Få et kort overblik over Volvo Trucks' aktive sikkerhedssystemer.

Volvo FMX – en snak om sikkerhed

Hvad nu hvis?

Vores trafik- og produktsikkerhedschef afslører hemmelighederne bag vores aktive sikkerhedssystemer, og hvordan de virker. 

VT

Se sikkerhedsfunktionerne med egne øjne

Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan vise dig alle de enestående sikkerhedsfunktioner og besvare alle de spørgsmål, du har om sikkerhed. 

Find din lokale forhandler