Service – et skridt foran

Serviceplan for Volvo FMX: skræddersyet til dine opgaver

Planlagt med udgangspunkt i dig

Med en gratis serviceplan fra Volvo er du aldrig på værksted, når der er brug for dig på byggepladsen. Vi planlægger din forebyggende vedligeholdelse på forhånd og skræddersyr den efter din virksomhedsdrift. Og når du besøger vores værksteder, får du original Volvo service udført af dygtige, Volvo-certificerede mekanikere, som kun bruger originale Volvo reservedele.

Service på Volvos facon
Kontrakten hjælper med at holde din lastvogn i topform

Volvo Blå kontrakt

Vores Blå servicekontrakt holder din Volvo FMX i topform. Forebyggende vedligeholdelse er inkluderet, og du kender dine omkostninger på forhånd, så du får bedre overblik og kontrol over virksomhedsdriften. Det øger også driftstiden, nedbringer dine samlede ejeromkostninger og betyder, at din lastvogn altid er godt vedligeholdt.

Volvo Blå-kontrakten
VAS-knappen sætter dig i direkte forbindelse med servicepersonale

Volvo Action Service On Call – bare tryk på knappen

Er du gået i stå? Bare tryk på VAS-knappen på instrumentpanelet, så bliver du stillet igennem til en telefonist. Medarbejderen kender din præcise position, dit chassis-id og eventuelle fejlkoder, som bliver videregivet til mekanikeren. Bare slap af. Hjælpen er på vej, og du er tilbage på jobbet i løbet af ingen tid.

Mere om Volvo Action Service
Flådeadministrator med fuld kontrol.

Kontrol med Dynafleet

Dynafleet Køretøjsstatus giver din flådeadministrator et overblik over advarsler og alarmer i lastvognens instrumentpanel. Det gør det lettere at planlægge forebyggende vedligeholdelse og dermed øge driftstiden.

I-Shift: sikker, tidsbesparende gearkasse

Tidsbesparende gearkasse

Med I-Shift får du de ultimative køreegenskaber, men der er også andre fordele. De assisterede gearskift mindsker belastningen på drivlinen og dækkene, og de forlænger koblingens levetid. Vi har forlænget olieaftapningsintervallet til 450.000 km. Og vi har forbedret Guided Diagnostics. Vælg I-Shift til din Volvo FMX, og vær klar til at tilbringe mindre tid på værkstedet og mere tid på arbejde.

Se, hvad I-Shift mere kan gøre
Undersiden på Volvo FMX er beskyttet mod skader

Alle dele er beskyttet

Når du kører på en byggeplads eller i kuperet terræn, er der altid en risiko for, at et eller andet beskadiger lastvognens underside. Eller rettere: Det var der. Luftaffjedringssystemet GRAS-G2 bagtil giver Volvo FMX 300 mm frihøjde. Vi har anbragt alle vigtige komponenter – inklusive bremserne – over bagakslen og beskyttet motoren med en 3 mm tyk bundplade. Så nu skal der noget temmelig stort til, før du ryger på værksted.

Lær chassiset bedre at kende
De hårdføre kofangere foran, der er lette at montere, øger lastvognens driftstid

En ustoppelig front

Fronten på Volvo FMX er designet til driftstid. Kofangeren af polypropylenbeklædt stål bevarer sin form efter stød og slag. Og de udvendige bolte betyder, at du kan spare værkstedstid ved at udskifte kofangere og paneler selv.

Hvis du sidder fast, kan et andet køretøj trække dig fri på ingen tid med bugseringsanordningen af støbejern. Og selv forlygterne er svære at knuse – de sidder højere oppe og har udskiftelige gitre til vej- og terrænkørsel

Tag et kig på fronten
Find din lokale forhandler

Er det tid til mere driftstid?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan fortælle dig mere om alle driftstidsfunktionerne på Volvo FMX. Kig forbi, eller ring.

Find din lokale forhandler