Trucks

Volvo Trucks hjælper kunderne med at forbedre deres likviditet med en ny fleksibel servicekontrakt

Volvo Trucks introducerer nu Volvo Flexi-Guld-kontrakten – en ny brugsbaseret servicekontrakt, hvor de månedlige gebyrer tilpasses det faktiske kilometertal. Det betyder, at transportvirksomhederne får større fleksibilitet til at tilpasse deres drift til markedsforholdene og efterspørgslen.
Volvo FH kører på en motorvej
Volvo Flexi-Guld-kontrakten giver kunderne en fleksibilitetsperiode på 40 procent, hvor det årlige kilometertal kan overstige eller ligge under det aftalte kilometertal med 20 procent.

Muligheden for tilsluttede tjenester har banet vej for nye, fleksible løsninger til servicekontrakter og brugsbaserede betalingsmodeller. Volvo Trucks introducerer nu en ny servicekontrakt, Volvo Flexi-Guld-kontrakten, med samme dækning som Volvo Guld-kontrakten, men med månedlige gebyrer fordelt på faste og variable dele (km-baseret), der er skræddersyet til lastbilens faktiske kilometertal. 

"Mange transportvirksomheder har kortvarige aftaler med deres kunder eller opererer på uforudsigelige og svingende markeder. De udtrykker et behov for større fleksibilitet, når det gælder servicekontrakterne. Vi har nu teknologien til at muliggøre dynamiske og tilsluttede løsninger som denne", siger Thomas Niemeijer, Business Development Manager, Service Contracts, Volvo Trucks.

Volvo Flexi-Guld-kontrakten er blevet muliggjort gennem fremskridt inden for telematik, der gør det muligt for køretøjer at kommunikere deres kilometertal i realtid med Volvo Trucks. Kontrakten giver kunderne en fleksibilitetsperiode på 40 procent, hvor det årlige kilometertal kan overstige eller ligge under det aftalte kilometertal med 20 procent. Hver månedlig faktura er baseret på den faktiske kørsel for den pågældende måned uden yderligere fakturering eller papirarbejde, såfremt kilometertallet ved udgangen af året er overskredet (inden for fleksibilitetsområdet). Det gør den særligt velegnet til kunder, der arbejder med sæsonbetonede ændringer og svingende efterspørgsel. 

"Det er ganske enkelt – hvis du kører mindre, betaler du mindre og vice versa. Volvo Flexi-Guld-kontrakten har samme dækning og driftstid som en Volvo Guld-kontrakt til samme forudsigelige pris, men har meget større fleksibilitet, så den kan tilpasses de skiftende forretningsbehov", siger Thomas Niemeijer.

Volvo Guld-kontrakten er Volvo Trucks' mest omfattende servicekontrakt og omfatter forebyggende vedligeholdelse og tilsluttet serviceplanlægning samt alle lastbilsreparationer.

”Den hurtige udvikling inden for tilsluttede tjenester giver transportvirksomhederne helt nye måder at øge køretøjets driftstid på og optimere køretøjets anvendelse. Ved at gøre betalingsmodellen mere fleksibel føjer vi en ny dimension til vores tilbud", siger Anna Müller, vicedirektør, Service Market & Retail, Volvo Trucks Europe.

Volvo Flexi-Guld-kontrakterne findes på udvalgte europæiske markeder og vil gradvist blive udrullet til nye markeder i den nærmeste fremtid.

Fakta: Volvo Flexi-Guld-kontrakt

  • Brugsbaseret servicekontrakt. Både vedligeholdelsesaktiviteter og det månedlige gebyr følger det faktiske kilometertal. 
  • Tilbyder en fleksibilitetsperiode på 40 procent for dit estimerede årlige kilometertal.
  • Volvo Flexi-Guld-kontrakten har samme dækning og driftstid som Volvo Guld-kontrakten.
  • Den er særligt velegnet til virksomheder med sæsonbetonede ændringer og en varieret arbejdsbyrde fra år til år.
  • Ingen yderligere fakturering eller papirarbejde ved overskridelse af kilometertal ved årets udgang.

Link til billeder i høj opløsning
Link til pressemeddelelse som PDF

Yderligere oplysninger fås ved at kontakte:
 

Helle Hessel
Marketing, Communication & PR Director, Volvo Trucks
E-mail: helle.hessel@volvo.com
Tlf.: +45 40 16 06 37

 

Volvo Trucks leverer komplette transportløsninger til professionelle og krævende kunder. Virksomheden kan levere en komplet serie af mellemtunge og tunge lastvogne gennem et stærkt forhandlernetværk med 2.100 servicepunkter i mere end 130 lande. Volvos lastvogne bliver produceret på produktionsanlæg i 14 lande verden over. I 2019 leverede Volvo mere end 131.000 lastvogne på verdensplan. Volvo Trucks er en del af Volvo Gruppen, en af verdens førende leverandører af lastvogne, busser og entreprenørmaskiner samt marine- og industrimotorer. Gruppen leverer desuden finansierings- og serviceløsninger. Volvo Trucks’ arbejde bygger på kerneværdierne kvalitet, sikkerhed og miljø.