Trucks

CMS kamerasystem

CMS kamerasystemet forbedrer lastbilens aerodynamik og reducerer energiforbruget. Det giver forbedret direkte udsyn, forbedret nattesyn og reducerede blinde vinkler tæt på lastbilen.

Strømlinet for effektivitet

Bakspejle har indflydelse på aerodynamikken, uanset hvor strømlinede de er. Med kameraer er lastbilens form mere strømlinet, hvilket reducerer energiforbruget.

Et bedre udsyn.

Forbedret udsyn​

Fjernelsen af ​​sidespejlene resulterer i forbedret direkte udsyn, da der ikke er nogen spejlhuse, der blokerer for dit udsyn. CMS kamerasystemet betyder også forbedret udsyn bagud i regn samt en reduktion af forstyrrelser fra direkte sollys. Alt sammen medvirker det til en bedre chaufføroplevelse.

Zoom ud

Når der er behov for præcise manøvrer, hjælper CMS kamerasystemet ved at lade dig zoome ind for en mere fokuseret visning eller zoome ud for en bredere vinkel. En smart knap lader dig skifte mellem forskellige synsfelter, en smal eller en bred vinkel.

Forbedret nattesyn

Om natten eller under mørke forhold kan støtte til infrarødt lys aktiveres. Det forbedrer nattesynet med et bedre udsyn, end traditionelle spejle ville give i visse situationer i mørke.

Kameraer og skærme

Kameraer til dit udsyn

CMS kamerasystemet kan tilsluttes op til tre kameraer. Et i førersiden, et i passagersiden og et ekstra hjørnekamera i passagersiden. Kameraerne giver det bedste udsyn bagud og erstatter hoved- og vidvinkelspejlene. Kameralinserne opvarmes automatisk i kulde for at smelte is og sne samt fjerne tåge og fugt.

Flere skærme

Systemet tilbyder flere udsnit på forskellige skærme. Det primære udsyn og vidvinkeludsynet bagud vises på skærmene. Det forreste nærzonekamera er placeret, hvor du forventer det, og det giver et perfekt udsyn over området foran og på højre side af førerhuset.

Overvågningstilstand

Når lastbilen er parkeret, kan CMS kamerasystemet aktiveres i Overvågningstilstand for at hjælpe chaufføren med at se, hvad der sker omkring lastbilen.

De viste funktioner er muligvis ikke standard eller tilgængelige for alle udstyrsniveauer og drivlinemuligheder.

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.