Trucks

Den matcher dine egne færdigheder og behov

Volvo NØGLEFÆRDIG – ANLÆG

Sammen med førende producenter af opbygninger tilbyder vi markedets mest effektive og efterspurgte anlægslastbiler. Alle lastbiler fås med et bredt udvalg af motorydelser og akselkonfigurationer. Alle lastbilerne er udstyret med luftaffjedring og Volvo Dynamisk Styring (VDS). 

Din sikkerhed er altid i fokus

Vores nøglefærdige lastbiler med kroghejs er udstyret med EBS-bremsepakke og kollisionsadvarselssystem med nødbremse som standard. Som ekstraudstyr findes der en aktiv sikkerhedspakke med blandt  andet adaptiv fartpilot. Hvilken opbygning passer dig?

Til din optimale hejseladsbil kan du vælge mellem JOAB EcoDrive og Hiab Multilift Ultima, der er to af de førende kroghejs på markedet. JOAB EcoDrive fås i to varianter med hhv. 24 og 27 tons kapacitet, og Hiab Multilift Ultima fås også i to varianter med hhv. 24 og 26 tons kapacitet. Se tabellen herunder for mere detaljeret information om lastbilmodeller og kroghejs.

JOAB EcoDrive

Lavt energiforbrug. Hurtig sænkefunktion. Overvågede hydrauliske funktioner og to-kredssystem fjerner uønskede bevægelser. Som ekstraudstyr fås for eksempel trinløs  hurtig kørsel og hurtig retur med intelligent load sensing. Joab EcoDrive fås i to varianter:  24 eller 27 tons. 

Hiab Multilift Ultima

Automatisk stop for kroghøjde. Dæmpning af hastighed i slutposition. Hydraulikrør ført til bagende inklusive  lynkoblinger. Performancepakke som standard.

Hiab Mulitlift Ultima fås i to varianter: 24 eller 26 tons. 

For mere detaljeret information om lastbilmodeller og kroghejs, se tabellen nedenfor.

Luftaffjedret baghjulshjulophæng

Halvdelen af tiden med tung last og den anden halvdel med tom lastbil. Sådan ser anlægs- og entreprenørkørsel ofte ud. Med luftaffjedrede bagaksler er kørslen behagelig i alle situationer. Alle dele af hjulophænget er godt beskyttet og giver optimal frihøjde..

I-Shift

Den 12-trins gearkasse med fuldautomatisk gearskifte gør det så meget nemmere at køre og manøvrere lastbilen - selv ved krævende anlægskørsel. Det bidrager også til bedre brændstoføkonomi og mere effektiv kørsel.

Volvo Dynamisk Styring, VDS

Dette banebrydende system reducerer drastisk de kræfter, der kræves for at manøvrere lastbilen og reducerer belastningen på chaufførens muskler og led. Dermed passer VDS perfekt til entreprenørbiler med tunge læs og krævende manøvrering ved lav hastighed i vanskeligt terræn.

Chassis til krævende opgaver

Det robuste chassis er forberedt til opbygningen allerede fra fabrikken med en helt lige, parallel og meget vridningsstiv rammekonstruktion. Brændstoftanken er i aluminium på hhv. 365 eller 450 liter, der er placeret i højre side sammen med AdBlue-tanken. I venstre side er der værktøjskasse, stige til op til dørkpladen og værktøjsholder til f.eks. brækjern, skovl og kost.

VIL DU VIDE MERE OM VOLVO NØGLEFÆRDIG?

Vi findes 20 steder i Danmark. Din Volvoforhandler svarer gerne på dine spørgsmål.