Trucks

Originale Volvo-reservedele 

Hvis du vil have den oppetid, driftssikkerhed og ydelse, du forventer af en Volvo-lastbil, bør du forlange originale Volvo-reservedele. De er designet, så de passer perfekt til din lastbil. Fremstillet efter vores kompromisløse standarder. Og ligesom vores lastbiler bliver de ikke blot testet i vores laboratorier, men også i vores omfattende felttestprogrammer, der dækker en bred vifte af kørselsforhold – fra arktisk is til ørkenhede. Med andre ord er kvaliteten sikret. Og når de monteres på et af vores autoriserede værksteder, får du også 2 års garanti på monterede reservedele. Alt sammen, så du får den ro i sindet, du fortjener.

Den rette reservedel på det rette sted På det rette tidspunkt.
 

Originale Volvo-reservedele fås både i vores reservedelsbutik på nettet og hos din lokale forhandler. Med vores netværk af forhandlere og værksteder på mere end 130 markeder verden over er du aldrig langt fra reservedele og serviceydelser, der kan få dig tilbage på vejen. Og vores effektive logistiksystemer sikrer, at du får den reservedel, du har brug for, når du har brug for den.

Vores løfte: reservedele tilgængelige i 15 år
 

Uanset hvilken Volvo-lastbil du kører, eller hvornår du har købt den, prioriterer vi din driftstid højt. Derfor fortsætter vi med at fremstille og levere vigtige dele i mindst 15 år efter, at en lastbilsmodel er gået ud af produktion.

Garanti på monterede dele
 

Vi bakker originale Volvo-reservedele op med 2 års garanti på monterede dele. Hvis en del svigter i løbet af de første 2 år på grund af en defekt, der er dækket af garantien, betaler vi for reparation eller udskiftning af delen. Garantien gælder, når arbejdet udføres på et autoriseret Volvo-værksted. Den dækker reparation eller udskiftning af dele. Også følgeskader.

Find den perfekte del

Vi fremstiller og leverer mere end 100.000 originale Volvo reservedele. 

Volvo Reman

Få den sikkerhed, der følger med originale Volvo-dele, men til reduceret pris – og med mindre indvirkning på miljøet.

 

 

 

En del af det

Originale Volvo reservedele, ekspertservice og mekanikere, der gør tingene rigtigt første gang. Det hele begynder hos din Volvo Trucks-forhandler.