Volvo Trucks

Danmark

×
Kvalitet betyder noget

Kvalitet betyder noget

Originale Volvo-dele nu med 2-årig garanti på monterede reservedele

Dele, der arbejder hårdere

Originale Volvo-reservedele bliver ikke bare kvalitetssikret. De designes efter vores specifikationer og fremstilles efter vores kompromisløse standarder. Desuden bliver de yderst grundigt testet. De passer perfekt. Og de giver dig den ro i sindet, du fortjener. 

Du er aldrig langt væk fra den reservedel, du har brug for

Den rette reservedel. På rette sted. Til rette tid

Med vores netværk af værksteder på 140 markeder verden over er du aldrig langt fra reservedele og serviceydelser, der kan få dig tilbage på vejen. Og vores avancerede logistiksystem sikrer, at vi finder den reservedel, du har brug for, og leverer den med ægte Volvo-effektivitet.

Din driftstid er vores højeste prioritet.

Vi lover at producere i 15 år

Uanset hvilken Volvo-lastbil du kører, eller hvornår du har købt den, prioriterer vi din driftstid højt. Derfor fortsætter vi med at fremstille og levere alle vigtige dele i mindst 15 år efter, at en lastbilsmodel er gået ud af produktion.

Volvo FH genuine Volvo parts perfect part

Find den perfekte del

Vi fremstiller og leverer mere end 100.000 originale Volvo reservedele. Og med vores komponentkatalog kan du let finde det, du skal bruge.

Originale Volvo-dele – 2 år uden bekymringer

Vores reservedele er originale. Og vi er så overbeviste om, hvor gode de er, at vi giver dig en 2-årig garanti på monterede reservedele. 

Hvis en del svigter i løbet af de første 2 år på grund af en defekt, der er dækket af garantien, betaler vi for reparation eller udskiftning af delen.

Den fulde 2-årige garanti på monterede reservedele for originale Volvo-dele er gældende, når arbejdet udføres på et autoriseret Volvo-værksted. Den dækker reparation eller udskiftning af dele. Også følgeskader.

Volvo Reman

Få al den sikkerhed, der følger med originale Volvo-dele, men til en reduceret pris – og med mindre indvirkning på miljøet.

En del af det

Originale Volvo reservedele, ekspertservice og mekanikere, der gør tingene rigtigt første gang. Det hele begynder hos din Volvo Trucks-forhandler.