Trucks

Se det komplette udvalg af Volvo-lastbiler.

Med et bredt udvalg af drivliner og et endnu bredere udvalg af modeller er der altid en Volvo-lastbil, der passer til din virksomhed. Lær dem alle at kende her.

  Vores udvalg. Extended.

  Lær vores lastbiler at kende, og se, hvordan vi kan skræddersy en til dine behov. Uanset om du beskæftiger dig med langturslogistik, entreprenørkørsel eller i enhver anden branche, er det her, du finder din næste lastbil. Se nærmere på motorerne, chassiserne og førerhusene, og tag et kig på detaljerne.

   

  Oplev vores lastbiler

  Elektriske lastbiler

  Vores elektriske lastbiler tilbyder nul udstødningsemissioner, lavere støj og færre vibrationer. De gør transportopgaverne mere støjsvage og rene – og forbedrer chaufførernes arbejdsmiljø.

   

  Oplev vores elektriske lastbiler

  Gasdrevne lastbiler

  Søger du efter løsninger for mindre CO2-udledning, høj ydeevne og en lang rækkevidde? Udforsk vores gasdrevne lastbiler. Tilgængelig til alt fra renovationskørsel til langturskørsel ved brug af LNG eller CNG – fremstillet af enten naturgas eller biogas afhængig af tilgængelighed.

   

  Oplev vores gasdrevne lastbiler

Funktioner

Udforsk udvalget af vores funktioner og innovationer, der kan gøre din lastbil mere produktiv, sikker og energieffektiv. Lær mere om at gøre din Volvo-lastbil egnet til dine udfordringer i de fremhævede funktioner nedenfor.

Skræddersy din næste lastbil

Tilpas og design din ideelle lastbil, der passer perfekt til dine krav.

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.