Trucks

Volvo FMX. Vores mest hårdføre entreprenørlastbil.

Volvo FMX er en robust entreprenørlastbil, fyldt med teknologi, der gør selv de mest krævende opgaver nemmere. Elektriske eller dieseldrevne drivliner, en trækkende foraksel, generøs frihøjde og bagaksler til at bære tunge læs. Denne lastbil er lavet til at bringe dig hen, hvor andre ikke kan, uanset om der er en vej eller ej.

  Volvo FMX

  Anvendelser: anlægs- og entreprenørkørsel, mine- og stenbrudstransport, kørsel for kommuner og forsyningsselskaber
  Ydelse: 330-540 hk

  Læs de komplette specifikationer

  Volvo FMX Electric

  Anvendelser: anlægs- og entreprenørkørsel, mine- og stenbrudstransport, kørsel for kommuner og forsyningsselskaber
  Vogntogsvægt: op til 44 tons
  Ydelse: 490 kW
  Rækkevidde: op til 300 km


  Få mere at vide om Volvo FMX Electric 

Bygget til rigtig entreprenørkørsel

Skræddersy din Volvo FMX til at håndtere dine udfordringer med lethed. Det lange chassis leveres med funktioner, der er lavet til at øge din uptime og din produktivitet, uanset om du kører on- eller off-road. Se nærmere på vores chassismuligheder i billedgalleriet nedenfor.

Trækkende foraksel

Få din Volvo FMX med en trækkende foraksel for maksimal trækkraft. Den automatiske Traction Control tilkobler den trækkende foraksel, når du har brug for den. Og frakobler den igen, når du ikke har.

300 mm frihøjde

Den bagerste luftaffjedring, der er specialbygget til entreprenørkørsel, tilbyder uovertruffen komfort og trækkraft kombineret med 300 mm frihøjde.

38-tons bogie

Forøg din produktivitet med en driftssikker løsning. Vores kraftige bogie kan klare op til 38 tons uden besvær. Et perfekt match til Volvo FMX.

Skræddersy din entreprenørlastbil

Et robust ydre, der kan tåle barske forhold. En ikonisk forstærket forkofanger lavet af 3 mm højkvalitetsstål, der beskytter din front mod buler og ødelagte forlygter i ethvert terræn. Aksler, der bærer dine byrder og giver trækkraft. En bred vifte af elektriske og dieseldrevne drivliner hjælper dig til at skræddersy Volvo FMX til dine behov.

Kontrol over kraften med I-Shift

I-Shift tilbyder en række automatiserede gearkasser, der hjælper dig med at få det bedste ud af din drivline for at få mest muligt ud af din energi. Vælg krybegear og skræddersyet software for ekstrem igangsætningsevne. Kørsel udelukkende ved hjælp af speederen er muligt, også når du kører i barskt terræn og skifter mellem at køre forlæns og baglæns. I-Shift vil gøre din hverdag lettere, når forholdene er barske.
 

Udforsk I-Shift 

Ro på med Volvo Dynamisk Styring

Volvo Dynamisk Styring hjælper dig til at manøvrere stabilt og præcist med mindre anstrengelse. Det filtrerer stød, ryk og vrid fra for at fjerne belastningen fra dine skuldre. Systemet tilføjer funktioner til chaufførsupportsystemerne for at forbedre sikkerheden og produktiviteten. Oven i det hele muliggør Volvo Dynamisk Styring ekstern styring, der lader dig køre din lastbil med en fjernbetjening for at forbedre produktiviteten.

Om om Volvo Dynamisk Styring 

Klar til hårdt arbejde

Volvo FMX er et effektivt værktøj for professionelle. Et chassis der er let at skræddersy til dine behov. Funktioner, der gør svære opgaver nemmere, og lader dig få mest muligt ud af dine anstrengelser. Klik på billedgalleriet for at finde ud af mere om at arbejde med Volvo FMX.

Forberedt til opbygning

Volvo FMX-chassiset er klar til dine kørselsopgaver. Det brede udvalg og specifikationsmuligheder gør det let at skræddersy lastbilen til netop dine krav.
 

Læs mere om opbygninger 

Work Remote

Få kontrol over opbygningens funktioner, arbejdslys, dørlåse og meget mere, mens du arbejder uden for din lastbil. Work Remote udvider din rækkevidde uden for førerhuset.
 

Udforsk vores chassiser 

Lastindikator til større kontrol

Brug din lastbil og hold dig inden for grænserne. Lastindikatoren i instrumentpanelet lader dig overvåge belastningen på hver aksel i realtid.
 

Dyk dybere ned i Volvo FMX-specifikationerne 

Førerhusudvalg

Volvo FMX-førerhuset er dit ly i barske miljøer, og det leveres i en række førerhusvarianter, der passer til dine behov. Vælg mellem CMS kamerasystemet og traditionelle sidespejle. Se nærmere på dine valgmuligheder herunder.

  Dagførerhus

  Volvo FMX med dagførerhus tilbyder et sikkert, behageligt og ergonomisk førermiljø. Førerhuslængden er optimeret til at maksimere ladlængden.

  Lavt dagførerhus

  Volvo FMX med det lave dagførerhus tilbyder et komfortabelt og ergonomisk førermiljø med et højt sikkerhedsniveau. Dette førerhus er det rigtige valg, når opbygningen kræver plads over førerhuset, eller hvis driftsforholdene begrænser køretøjets højde.

  Langt førerhus

  Volvo FMX med langt førerhus kombinerer fremragende køre- og overnatningskomfort samt sikkerhed for én person trods begrænset ståhøjde.

  Lavt langt førerhus

  Volvo FMX med lavt, langt førerhus kombinerer fremragende køre- og overnatningskomfort samt sikkerhed for én person trods begrænset ståhøjde. Det er et perfekt match, når opbygningen kræver plads over førerhuset.

  Globetrotter-førerhus

  Volvo FMX med Globetrotter-førerhus kombinerer sikkerhed med fremragende køre- og hvilekomfort for op til to personer. Det byder på masser af opbevaringsplads og fuld ståhøjde på gulvet.

  Mandskabskabine

  Volvo FMX med mandskabsførerhus har plads til et mandskab på op til ni personer ialt. Det er designet til sikker og hurtig ind- og udstigning.

De viste funktioner er muligvis ikke standard eller tilgængelige for alle udstyrsniveauer og drivlinemuligheder.

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller bed dem om et møde hos dig.