Trucks

UNICON A/S

Vi har valgt, at tegne Volvo Guld servicekontrakt på vores Volvo-lastbiler. Det fritager os for uforudsete udgifter, og Volvo sørger for at kalde bilerne ind til service.

Vi har meget høje krav til driftssikkerhed. Det er et stort problem, hvis lastbilen går i stykker og ikke kan trække betonkanonen rundt. Vi risikerer, at betonen størkner i kanonen, hvis vi ikke får den hurtigt nok ud. Driftssikkerhed er super vigtigt for os. Det er ingen tilfældighed, at vi har så mange Volvo-lastbiler. Det er en pålidelig lastbil.

Vi leverer beton til blandt andet Metro-byggeriet i København – og det kræver stor kapacitet og at lastbilerne ankommer efter en meget præcis transportlogistik. Ved valg af lastbil lægger vi stor vægt på sikkerhed og chaufførkomfort. Sikkerhed er ikke bare noget man siger i Volvo, det er en del af virksomhedens DNA, og det matcher godt med vores filosofi.

Vi starter ikke forfra hver gang

Vi overlader trygt serviceansvaret til Volvos værksteder. Vi kender værkstedspersonalet og deres ekspertise. De er gode til at følge op på tingene, og de kender vores lastbiler og deres historik.
Læs hele historien her Format PDF Size 360 KB