Trucks

Sikkerhed

Vi er førende inden for trafiksikkerhed. Og vores vision er at sikre, at ingen Volvo-lastbil involveres i en trafikulykke. Dette driver os frem mod vores mål om at fremstille verdens sikreste lastbiler – banebrydende nyskabelser, der sikrer, at lastbiler og chauffører er i den bedst mulige form, forhindrer ulykker i at ske og reducerer skader, hvis de alligevel forekommer. Og ikke bare for chaufførerne. For alle.

Mindre risiko for kvæstelser

På trods alle vores bestræbelser sker der desværre stadig ulykker, og vores passive sikkerhedsinitiativer har fokus på at minimere risikoen for kvæstelser, når de sker. Derfor koncentrerer vi os om at bygge lastbiler, der beskytter chaufføren, passagererne og andre trafikanter så meget som muligt.

I mere end 50 år har vi drevet vores egen havarikommission, der efterforsker virkelige ulykker for at finde ud af, hvorfor de opstår. Vi lærte tidligt, at jo mere vi ved om ulykker, jo bedre bliver vi til at forebygge dem samt reducere skader. Og vi bruger al denne viden på at forbedre trafiksikkerheden. For alle.

Udforsk udvalget af chaufførsupportsystemer

Lær mere om
Se og bliv set 

Lær mere om
Stop – Kig – Vink

SPØRG DIN LOKALE EKSPERT

Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan vise dig vores chaufførsupportsystemer og besvare dine spørgsmål.