Trucks

Volvo FM med lav indstigning

Volvo FM med lav indstigning er en elektrisk lastbil med fremragende udsyn og førerkomfort. Det er det perfekte valg, når du har brug for en lastbil med høj kapacitet til enhver opgave i byen som renovations-, entreprenør- eller distributionskørsel. Vælg mellem forskellige førerhus- og chassiskonfigurationer, der passer til dine behov.

Fremragende udsyn og komfort

Fra førersædet er du tæt på gaden, og det lave førerhus sikrer optimalt direkte udsyn. Som et resultat er Volvo FM i stand til at opfylde selv de strengeste sikkerhedsstandarder for direkte udsyn.

Nem ind- og udstigning

Førerhuset med lav indstigning er perfekt, når du ofte skal ind og ud af førerhuset i løbet af arbejdsdagen. Chaufføren kan nemt komme ind og ud i passagersiden for forbedret sikkerhed og bekvemmelighed. I sidste ende kan det gøre dit arbejdsmiljø mere ergonomisk og endnu mere sikkert. 

Let at køre

Den bløde, elektriske drivline og Volvo Dynamisk Styring som standard gør lastbilen nem at manøvrere gennem smalle gader. Den nemme køreoplevelse kan hjælpe chaufførerne til at få en mere behagelig og afslappet arbejdsdag.

Gør plads til et helt mandskab

Volvo FM med lav indstigning kan skræddersys til enten en enkelt chauffør, til én passager eller op til tre personer. Det betyder, at lastbilen kan bruges inden for en bred vifte af områder – fra distributions- og renovationskørsel over kommunale opgaver til entreprenørkørsel.

Skræddersy din Volvo FM med lav indstigning

Skab en Volvo FM med lav indstigning, der passer til dine krav. Renovations-, tip- eller distributionskørsel? To, tre eller fire aksler? Enkel trækaksel eller tandemtræk? Det er op til dig og dine behov.

Klar til byen

I Volvo FM med lav indstigning får du et bedre direkte udsyn end i de fleste andre lastbiler. Den kan gøre det muligt for din virksomhed at opfylde de strengeste sikkerhedsbestemmelser i mange byer. Oven i det hele byder den på jævn og nem kørsel, og du vil være i stand til at udføre tunge transporter helt uden udstødningsemissioner.

Vogntogsvægt på op til 32 tons

Rækkevidde på op til 200 km

Effekt på op til 330 kW

Volvo FM Low Entry specifikationer

Egenskaber

Volvo FM med lav indstigning

  

Akselkonfigurationer​Langt chassis: 4x2, 6x2, 6x4, 8x2, 8x4

  

Førerhus​

Kort mandskabsførerhus

  

Vogntogsvægt

Op til 32 ton

  

Batterikapacitet

360 kWh, 4 batterier

  

Rækkevidde

Op til 200 km

  

Ladetid (fuld opladning)

8,5 timer med AC (43 kW)
1,5 timer med DC (250 kW)

  

Drivline

2 elmotorer, I-Shift-gearkasse

  

Ydelse

Op til 330 kW kontinuerlig effekt

  

Anvendelsesområder

Velegnet til opbygning. 3 kraftudtag
(elektrisk, mekanisk og gearkasssedrevet)

  

De viste funktioner er muligvis ikke standard eller tilgængelige for alle udstyrsniveauer og drivlinemuligheder.

Klar til byen

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller bed dem om et møde hos dig.