Trucks

Socialt ansvar

Folk betyder noget for os. Vi var en af ​​de første virksomheder, der underskrev FN's Global Compact (UNGC) - et politisk initiativ for virksomheder,

der har forpligtet sig til menneskerettigheder, arbejdskraft, miljø og anticorruption.

Menneskerettigheder

Vores adfærdskodeks understøtter og respekterer beskyttelsen af ​​internationalt erklærede menneskerettigheder. Det fremhæver de vigtigste menneskerettighedsspørgsmål, som vores leverandører og partnere skal overholde.

Ligebehandling

Vi har et aktivt program for ligebehandling, som inkluderer Diversity and Inclusive Leadership (DIL) kurser for alle vores ledere. Som et eksempel på succes er andelen af ​​kvindelige ledende medarbejdere nu over 20% - og stiger årligt.

 

Sundhed og sikkerhed

Volvo produktionssystemet indeholder værktøjer til erhvervsrisikovurdering, indikatorer til måling af sundhed og sikkerhed og en metode til ergonomisk arbejdspladsvurdering. Medarbejdere opfordres også til at rapportere alle hændelser, så der kan træffes forebyggende handlinger.

Foreningsfrihed

Vores medarbejdere overalt i verden kan frit være medlem i fagforeninger. Og hvis de ønsker det, har de også ret til at afholde sig fra at være medlem i en fagforening.

Sikrere lastbiler, veje og chauffører

Et vigtigt element i vores sociale ansvar indebærer forbedring af trafiksikkerheden . For at gøre dette deler vores ulykkesforskningsteams viden og data med globale forskningsinstitutioner, offentlige myndigheder og politikere.

 

Vores ulykkesundersøgelsesteams database er den mest omfattende i verden. Den anvendes til at udvikle teknologier, der kan forhindre ulykker, før de sker. Den bruges også til at designe systemer, der beskytter chauffører, passagerer og andre trafikanter, hvis der sker en ulykke.

 

Mennesker tegner sig for 90% af alle trafikulykker. Meget af vores indsats fokuserer derfor på føreradfærd. At få lastbilchauffører til at bruge sikkerhedsseler er et vigtigt initiativ - og vi koncentrerer os også om faktorer som uopmærksomhed, hastighed og alkohol.

Delte værdier

Vores dedikation inden for socialt ansvar betyder, at vi støtter en række uddannelsesprogrammer og sundheds- og sikkerhedsprojekter.

Størstedelen af ​​vores sociale forpligtelser finder sted på lokalt niveau - hvor vi kan gøre en stor forskel.

Volvo Traffic safety program

Volvo Traffic Safety Program er Brasiliens længst varende trafiksikkerheds kampagne. Det har fokus på spirituskørsel, sikkerhedsselebrug og børns sikkerhed i bilerne.

Find din forhandler

Her finder du din forhandler. Følg linket og lær mere om hvad vi kan gøre for dig i dit nærområde.