Trucks

Abonner på pressemeddelelser fra Volvo Trucks Danmark

Pressemeddelelser

146 matches

1 of 30

  • For at øge sikkerheden for cyklister, fodgængere og øvrige trafikanter samt for at lette chaufførernes arbejde, introducerer Volvo Trucks nu en række nye sikkerhedssystemer til sine køretøjer.

  • Den ikoniske Copenhagen Pride Parade overgår som første Pride-parade i verden til at bruge 100% elektriske køretøjer takket være partnerskaberne med Volvo Trucks og DFDS. Det er et kæmpe skridt mod at blive en mere bæredygtig begivenhed, der samtidig fremmer menneskerettigheder og LGBTI+ ligestilling.

  • Volvo Trucks har underskrevet en hensigtserklæring om at levere 1.000 elektriske lastbiler fra nu og frem til 2030 til Holcim, der er en af verdens største udbydere af byggeløsninger inden for bygninger, anlæg og infrastruktur. Handlen er den hidtil største kommercielle ordre på Volvos elektriske lastbiler, og de første 130 lastbiler vil blive leveret allerede i 2023 og i 2024.

  • Volvo Trucks er fortsat markedsleder for tunge elektriske lastbiler efter første kvartal 2023. Det gælder både i Europa og i Nordamerika. I alt har den svenske lastbilproducent solgt knap 5.000 elektriske lastbiler i ca. 40 lande. Nu bliver Volvo Trucks’ elektriske produktudvalg gjort tilgængeligt på nye markeder i Asien, Latinamerika og Afrika.

  • Med vanddampe som eneste udslip vil brintdrevne brændselscelle-lastbiler blive en vigtig del af Volvo Trucks' emissionsfri produktportefølje. Nu har køretøjerne passeret en vigtig milepæl – nemlig testkørsler på offentlig vej

146 matches

1 of 30