Trucks

Abonner på pressemeddelelser fra Volvo Trucks Danmark

Pressemeddelelser

164 matches

1 of 33

  • I en af Volvo Trucks' største lastbilhandler nogensinde har den italienske transport- og logistikkoncern Lannutti Group afgivet en ordre på 1.500 nye Volvo FH Aero-lastbiler som led i en løbende fornyelse af deres flåde af lastbiler til fjerntransport.

  • Volvo Trucks' program på IAA 2024-udstillingen i Hannover fra den 17. til 22. september vil være pakket med beviser på Volvos engagement til skabe bæredygtige transportløsninger og samtidig forebygge trafikulykker. Volvo vil præsentere batterielektriske lastbiler, drivliner med brændselscelle-teknologi samt forbrændingsmotorer til kørsel på bæredygtige brændstoffer. Det er en strategi, der muliggør bæredygtig transport allerede i dag og i fremtiden.

  • Volvo Trucks’ elektriske lastbiler har kørt mere end 80 mio. km - eller mere end 2.000 omgange rundt om jorden ved ækvator - siden Volvo lancerede sine første elektriske lastbilmodeller i 2019. De elektriske lastbiler har reduceret CO2-udledningen og samtidig forbedret arbejdsmiljøet for chauffører markant.

  • Den nye Volvo FH16 er Europas mest kraftfulde lastbil. Den er også en meget brændstoføkonomisk en af slagsen - og den kan køre på 100 % bæredygtige brændstoffer. Landevejstests bekræfter, at den helt nye motor i FH16 opnår 5 % bedre brændstoføkonomi, udleder færre emissioner og samtidig præsterer 7 % højere drejningsmoment. Det er egenskaber, der øger effektiviteten og produktiviteten ved selv de mest krævende transportopgaver.

  • Press release

    2024-05-23 3 min

    Volvo vil lancere brint-lastbiler

    Volvo Trucks er i fuld gang med udvikling af lastbiler med forbrændingsmotorer, der kører på brint. Landevejstests med lastbiler, der bruger brint i forbrændingsmotorer, indledes i 2026, og lanceringen på det kommercielle marked er planlagt til slutningen af dette årti. Lastbiler, der kører på grøn brint, vil udgøre et væsentligt skridt på Volvos vej til at støtte sine kunder i at komme i mål med deres CO2-reduktioner.

164 matches

1 of 33