Volvo Trucks

Danmark

×

Abonner på pressemeddelelser fra Volvo Trucks Danmark

Pressemeddelelser

97 matches

1 of 20

  • Volvo Trucks har modtaget en ordre på 100 FM Electric lastbiler fra DFDS, Nordeuropas største shipping- og logistikfirma. Handlen er den hidtil største kommercielle ordre for Volvo elektriske lastbiler, og en af de største nogensinde for tunge elektriske lastbiler verden over.

  • Volvo Trucks ønsker at fremskynde skiftet til elektrisk transport ved at arrangere en global online event. Målet er at vise, hvordan man går elektrisk og inspirerer transportvirksomheder til at komme i gang.

  • Onsdag den 29. september 2021 er en festdag for både Unicon og Volvo Danmark. Her får Unicon overrakt nøglerne til verdens første serieproducerede elektriske betonbil. Transport-minister Benny Engelbrecht og overborgmester Lars Weiss deltager i overrækkelsen, som finder sted i København.

  • Når de 18 små særligt udviklede skraldebiler fra Volvo ruller ud på vejene i Halsnæs kommune, nedbringer de ikke kun udledningen af NOx men også CO2 med helt op til 90 procent. Halsnæs Forsyning A/S har nemlig stillet høje miljøkrav til bilerne, som får markedets mest miljøvenlige dieselmotorer, der skærer kraftigt ned på NOx-udledningen. Samtidig vælger Halsnæs Forsyning A/S, at skraldebilerne skal køre på fossilfri HVO-diesel, så CO2-udledningen reduceres markant.

  • Volvo Trucks er klar til at accelerere mod mere bæredygtig transport med det store opsving i elektrificering af tung transport og med de nyligt lancerede Volvo FH, FM og FMX elektriske lastbiler. En gennembrydende teknologi baseret på delte platforme, gør lastbilerne yderst velegnede til en lang række transportopgaver, hvilket gør det muligt og lettere for mange transportvirksomheder at påbegynde deres egen elektrificeringsrejse.

97 matches

1 of 20