Trucks

Abonner på pressemeddelelser fra Volvo Trucks Danmark

Pressemeddelelser

134 matches

1 of 27

 • Volvo Trucks lancerer nu en ny, stærkere gaslastbil, der kan køre på flydende biogas. Den nye lastbil kan udføre krævende transportopgaver over lange afstande samtidig med, at den samlede CO2-udledning reduceres.

 • Unicon A/S har i over 1 år haft en Volvo FE Electric betonbil i drift i København og omegn og flere elektriske betonbiler bliver leveret i 2023. Unicon ønsker at bidrage til den grønne omstilling og arbejder målrettet på at hele flåden af betonbiler skal være emissionsfri i 2035. Det var derfor et naturligt valg at lave verdens første serieproducerede elektrisk betonbil i samarbejde med Volvo. Valget faldt på en Volvo FE Electric 6x2, som kom i drift den 29. september 2021.

 • En ny uafhængig test udført i Tyskland af Volvos brændstoføkonomiske flagskib, den nyligt opdaterede Volvo FH med I-Save, gav et næsten 18% lavere brændstofforbrug* sammenlignet med en tilsvarende test for fire år siden.

 • Press release

  12/12/2022 2 min 2 min

  Volvo lancerer flere elektriske lastbiler 

  Volvo Trucks fortsætter med at udvide sit sortiment af elektriske lastbiler med lanceringen af flere nye modeller, der gør det muligt at elektrificere endnu flere transporter til by- og regionalkørsel. Denne seneste tilføjelse af lange chassiser* i modelprogrammet styrker Volvos position som førende inden for elektrificeret lastbiltransport.

 • Som verdens første globale lastbilproducent, er Volvo begyndt at levere de første elektriske lastbiler til kunder, hvor fossilfrit stål indgår i produktionen.

134 matches

1 of 27