Volvo Trucks

Danmark

×

Abonner på pressemeddelelser fra Volvo Trucks Danmark

Pressemeddelelser

112 matches

1 of 23

 • Press release

  05/17/2022 3 min 3 min

  Volvo Trucks åbner batterifabrik i Belgien 

  Volvo Trucks åbner sin første samlefabrik for batterier. Den er placeret i Gent i Belgien og skal levere monteringsklare batterier til Volvo Trucks’ komplette program af fuldelektriske, tunge lastbiler.

 • Volvo Trucks og Deutsche Post DHL Group har underskrevet en samarbejdsaftale for at fremskynde skiftet til Zero Emissions-køretøjer ved at indsætte i alt 44 nye fuldelektriske Volvo-lastbiler på europæiske ruter.

 • Volvo Trucks' intelligente og automatiserede I-Shift gearskiftesystem er nu blevet endnu hurtigere end tidligere. Den hurtigere respons giver større smidighed og forbedrede køreegenskaber ved kørsel med både dieselmotorer og fuldelektriske drivliner.

 • Press release

  05/03/2022 3 min 3 min

  Vigtigt skridt for emissionsfrie byområder 

  Der stilles stadig større miljøkrav til køretøjer, der skal udføre opgaver i byzoner og derfor introducerer Bucher Municipal den elektriske CityFlex C40e - drevet af kraftfuld batteriteknologi fra Volvo Trucks. Det er en milepæl for elektrificering af tunge køretøjer, som reducerer både CO2- og partikelemissioner, og sænker lydniveauet i byzoner.

 • Press release

  05/02/2022 3 min 3 min

  Salgsstart af Volvo Trucks Electric i det tunge segment 

  Volvo Trucks sætter fart på salget af sine tunge, elektriske lastbiler med en officiel åbning af ordresystemet.

112 matches

1 of 23