Volvo Trucks

Danmark

×

Abonner på pressemeddelelser fra Volvo Trucks Danmark

Pressemeddelelser

90 matches

1 of 18

 • Lastbilkøbere i Europa kan nu handle brugte Volvo-lastbiler på onlineplatformen: www.VolvoSelected.com, som drives af Volvo Trucks. Lastbilerne kan leveres over hele verden. Udover lastbilerne er både dækning, servicekontrakter og fleksible finansieringsløsninger tilgængelige.

  `
 • I år starter salget af tre nye fuldelektriske tunge lastbilmodeller, og Volvo Trucks mener, at tiden er inde til et hurtigt løft i elektrificeringen af tung vejtransport. Den optimistiske vurdering skyldes, at Volvos eldrevne lastbiler kan opfylde en bred vifte af transportbehov. I EU kan næsten halvdelen af al lastbiltransport eksempelvis elektrificeres allerede i dag.

  `
 • Hos Volvo Trucks har vi gennem mange år investeret massivt i en bæredygtig fremtid for transportbranchen, og produktbredden inden for el- og gasdrevne lastbiler tilbyder transportløsninger til alle former for transport.

  `
 • Volvo Trucks nye Volvo FM-model har vundet Red Dot Prisen 2021 i kategorien ”Produkt design for erhvervskøretøjer”. Den nye Volvo FM er designet med et kompromisløst formål: At være det optimale arbejdsredskab til en bred vifte af transportopgaver, hvor chaufføren altid er det primære fokus.

  `
 • Volvo Trucks leverer en fuldelektrisk lastbil til Sveriges førende dagligvare-forhandler, ICA Sverige, der begynder sin overgang til elektrisk transport. Lastbilen skal levere kølevarer i Stockholms byområde. Bortset fra at være fossilfri, vil lastbilen bidrage til markant reduceret støjniveau og luftforurening.

  `

90 matches

1 of 18