Trucks

Abonner på pressemeddelelser fra Volvo Trucks Danmark

Pressemeddelelser

161 matches

1 of 33

 • Den nye Volvo FH16 er Europas mest kraftfulde lastbil. Den er også en meget brændstoføkonomisk en af slagsen - og den kan køre på 100 % bæredygtige brændstoffer. Landevejstests bekræfter, at den helt nye motor i FH16 opnår 5 % bedre brændstoføkonomi, udleder færre emissioner og samtidig præsterer 7 % højere drejningsmoment. Det er egenskaber, der øger effektiviteten og produktiviteten ved selv de mest krævende transportopgaver.

 • Press release

  2024-05-23 3 min

  Volvo vil lancere brint-lastbiler

  Volvo Trucks er i fuld gang med udvikling af lastbiler med forbrændingsmotorer, der kører på brint. Landevejstests med lastbiler, der bruger brint i forbrændingsmotorer, indledes i 2026, og lanceringen på det kommercielle marked er planlagt til slutningen af dette årti. Lastbiler, der kører på grøn brint, vil udgøre et væsentligt skridt på Volvos vej til at støtte sine kunder i at komme i mål med deres CO2-reduktioner.

 • Et komplet udvalg af nye Volvo-lastbiler kan nu køres på 100 % biodiesel. Det betyder at kunder, der her og nu ønsker at reducere deres CO2-emissioner fra transport, får endnu et bæredygtigt brændstofalternativ at vælge imellem.

 • DEKRA har fået leveret 8 Volvo FH Electric 4x2. Med den nye flåde af elektriske lastbiler vil DEKRA kunne undervise chauffører i at køre emissionsfrie lastbiler.

 • Volvo Trucks har modtaget en ordre på 100 elektriske lastbiler fra logistikvirksomheden DFDS. Med denne seneste ordre vil DFDS næsten fordoble sin flåde af elektriske Volvo-lastbiler til i alt 225 enheder – den største firmaflåde af tunge elektriske lastbiler i Europa.

161 matches

1 of 33