Trucks

Abonner på pressemeddelelser fra Volvo Trucks Danmark

Pressemeddelelser

149 matches

1 of 30

 • Volvo Trucks øger produktionen af elektriske lastbiler og indleder nu serieproduktion af tunge elektriske lastbiler på sin fabrik i Gent i Belgien. Det betyder, at elektriske Volvo-lastbiler nu produceres på fire fabrikker – tre i Europa og en i USA.

 • Leveringen af de tre elektriske lastbiler er en del af et større partnerskab mellem Volvo Trucks og Danfoss, med fokus på banebrydende bæredygtige elektriske transporter. Samlet set skal 9 fuldelektriske Volvo-lastbiler leveres til Danfoss inden udgangen af 2024. Når hele flåden er leveret, vil Danfoss være en af de første virksomheder i Danmark, der udelukkende anvender tunge elektriske lastbiler til transport.

 • Press release

  09/04/2023 3 min 3 min

  Volvos mest solgte lastbil fejrer 30 års innovation

  Så er det tid til fejring! I dag er det 30 år siden, at Volvo Trucks introducerede Volvo FH, den bedst sælgende lastbil i virksomhedens historie. Fra starten har Volvos flagskib været kendetegnet ved sit karakteristiske ydre og indre design, fremragende førerkomfort og teknisk avancerede effektivitets- og sikkerhedsløsninger.

 • For at øge sikkerheden for cyklister, fodgængere og øvrige trafikanter samt for at lette chaufførernes arbejde, introducerer Volvo Trucks nu en række nye sikkerhedssystemer til sine køretøjer.

 • Den ikoniske Copenhagen Pride Parade overgår som første Pride-parade i verden til at bruge 100% elektriske køretøjer takket være partnerskaberne med Volvo Trucks og DFDS. Det er et kæmpe skridt mod at blive en mere bæredygtig begivenhed, der samtidig fremmer menneskerettigheder og LGBTI+ ligestilling.

149 matches

1 of 30