Volvo Trucks

Danmark

×

Abonner på pressemeddelelser fra Volvo Trucks Danmark

Pressemeddelelser

74 matches

1 of 15

 • De nye Volvo-lastbiler, der nu frigives til salg i Danmark er udviklet til at maksimere chaufførernes mulighed for at udføre deres arbejde effektivt, sikkert og ansvarligt. Alle modeller – Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM og Volvo FMX – har en ny fleksibel grænseflade med et digitalt instrumentdisplay, der giver chaufføren den relevante information til hver situation. Desuden har Volvo FM og FMX nye førerhuse, der giver chaufføren mere plads og forbedret direkte udsyn.

  `
 • Volvo FH med I-Save lanceres nu i en endnu mere brændstofbesparende version, der kan reducere brændstofomkostningerne med op til 10 procent. Det udgør en markant forbedring på 3 procentpoint i forhold til den foregående generation.

  `
 • I foråret præsenterede Volvo Trucks hele fire nye modeller, og nu vil der endelig være mulighed for at få lov at se dem på dansk jord.

  `
 • Henrik Guldager og Ray Hill har endnu en gang skabt et rullende kunstværk. Denne gang er lærredet den helt nye Volvo FH, der blev lanceret i foråret, og inspirationen er den hollandske kunstner Mondrian.

  `
 • På trods af den øgede spredning af COVID-19 i Danmark og det fortsatte forsamlingsforbud på mere end 100 personer, så gennemfører Volvo Danmark sit udendørs Åbent Hus arrangement d. 28/8. Dog kræver det nu, at deltagerne registrerer sig og vælger et tidspunkt på volvotrucks.dk/aabenhus. Desuden vil der blive taget en lang række forholdsregler for at sikre afstand og forebygge smitte.

  `

74 matches

1 of 15