Volvo Trucks

Danmark

×

Abonner på pressemeddelelser fra Volvo Trucks Danmark

Pressemeddelelser

93 matches

1 of 19

 • Volvo Trucks er klar til at accelerere mod mere bæredygtig transport med det store opsving i elektrificering af tung transport og med de nyligt lancerede Volvo FH, FM og FMX elektriske lastbiler. En gennembrydende teknologi baseret på delte platforme, gør lastbilerne yderst velegnede til en lang række transportopgaver, hvilket gør det muligt og lettere for mange transportvirksomheder at påbegynde deres egen elektrificeringsrejse.

  `
 • DFDS, Nordeuropas største skibs- og logistikfirma, og Volvo Trucks går sammen om at elektrificere transport af tunge lastbiler. Som et første skridt vil DFDS betjene en fuldelektrisk lastbil til at levere dele til Volvos lastbilfabrik nær Göteborg. Initiativet markerer et vigtigt skridt til opbygningen af en fossilfri forsyningskæde til Volvo-koncernen.

  `
 • For at forbedre sikkerheden har Volvo Trucks udviklet et akustisk alarmsystem med unikke lyde til sine elektriske lastbilmodeller. Den Volvo-designede alarm vil øge sikkerheden ved at gøre fodgængere, cyklister og andre trafikanter opmærksomme på at de nærmer sig lastbilerne, som ellers ville være næsten lydløse. Samtidig er lydene designet så de er behagelige og diskrete, både for chaufføren og folk i nærheden.

  `
 • Lastbilkøbere i Europa kan nu handle brugte Volvo-lastbiler på onlineplatformen: www.VolvoSelected.com, som drives af Volvo Trucks. Lastbilerne kan leveres over hele verden. Udover lastbilerne er både dækning, servicekontrakter og fleksible finansieringsløsninger tilgængelige.

  `
 • I år starter salget af tre nye fuldelektriske tunge lastbilmodeller, og Volvo Trucks mener, at tiden er inde til et hurtigt løft i elektrificeringen af tung vejtransport. Den optimistiske vurdering skyldes, at Volvos eldrevne lastbiler kan opfylde en bred vifte af transportbehov. I EU kan næsten halvdelen af al lastbiltransport eksempelvis elektrificeres allerede i dag.

  `

93 matches

1 of 19