Volvo Trucks

Danmark

×

Abonner på pressemeddelelser fra Volvo Trucks Danmark

Pressemeddelelser

78 matches

1 of 16

 • Den tyske lastbil-tester Wolfgang Obermaier, har gennemført en uafhængig brændstoftest. Volvos nye FH har det laveste forbrug, der nogensinde er registreret på Truckers testrute - og med en gennemsnitshastighed på 80,35 km/t.

  `
 • Til næste år kan europæiske vognmænd bestille fuldt elektriske versioner af Volvos tunge lastbiler. Det betyder, at Volvo Trucks fra 2021 vil tilbyde en komplet serie lastbiler med elektriske drivliner – i første omgang i Europa. Volvo Trucks' massive indsats for elektrificering er et stort skridt på vejen mod fossilfri transport.

  `
 • I oktober starter Volvo Trucks kundetest af en fuldt eldrevet transportløsning til byggebranchen. Kunden Swerock får leveret to tunge lastbiler for at imødekomme de voksende krav til mindre støj og færre emissioner – især i følsomme byområder.

  `
 • Blandt vognmænd og transportkøbere er der stigende interessere for at reducere CO2-emissioner og omkostninger ved at bruge nedkølet, flydende gas som brændstof. Derfor fås de nye Volvo FH- og FM-lastbiler med motorer, der kører på flydende naturgas og biogas og giver samme høje ydelse som dieselmotorer. Brug af biogas gør det muligt at opnå CO2-neutral transport og reducere CO2-emissioner med op til 100 %.

  `
 • De nye Volvo-lastbiler, der nu frigives til salg i Danmark er udviklet til at maksimere chaufførernes mulighed for at udføre deres arbejde effektivt, sikkert og ansvarligt. Alle modeller – Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM og Volvo FMX – har en ny fleksibel grænseflade med et digitalt instrumentdisplay, der giver chaufføren den relevante information til hver situation. Desuden har Volvo FM og FMX nye førerhuse, der giver chaufføren mere plads og forbedret direkte udsyn.

  `

78 matches

1 of 16