Trucks

Abonner på pressemeddelelser fra Volvo Trucks Danmark

Pressemeddelelser

141 matches

1 of 29

 • Volvo Trucks og mineselskabet Boliden går nu sammen om at implementere elektrisk lastbiltransport i underjordiske miljøer

 • Press release

  03/03/2023 3 min 3 min

  Volvo leverer 20 elektriske lastbiler til DFDS

  I dag leverer Volvo Trucks 20 fuldelektriske tunge lastbiler til logistikvirksomheden DFDS i Gøteborg i Sverige. Leverancen er en del af en samlet ordre på 125 elektriske lastbiler, som DFDS har afgivet hos Volvo. En del af den nye elektriske flåde skal bruges til at transportere varer til og fra Volvo Trucks’ monteringsfabrik i Gøteborg.

 • Volvo Trucks har udviklet en serie af tunge elektriske lastbiler som lange chassiser, der er skræddersyet til bygge- og anlægssektoren. Ved at bruge elektriske lastbiler kan virksomheder nu imødekomme den stigende efterspørgsel efter transportløsninger med lavere støjniveau og nul udstødningsemissioner på og omkring byggepladser.

 • I fjor voksede antallet af tunge elektriske lastbiler på vejene i Europa og USA hurtigere end nogensinde før. Volvo Trucks har nu solgt mere end 4.300 elektriske lastbiler globalt i mere end 38 lande. I Europa er Volvo Trucks markedsleder med en markedsandel på 32 % af markedet for tunge elektriske lastbiler. I Nordamerika var tæt på halvdelen af alle elektriske lastbiler der blev solgt i 2022 en Volvo-lastbil.

 • Elektrificeringen af lastbiltransport er gået ind i en ny, spændende fase. Siden starten af februar har transportpionererne Erikssons Åkeri i Tomelilla i Skåne kørt regelmæssige ture med tunge fuldelektriske lastbiler fra Volvo Trucks mellem Sverige og Danmark.

141 matches

1 of 29