Trucks

Hold hjulene i gang med serviceydelser fra Volvo Trucks

Volvo Trucks Services

Med en førsteklasses Volvo-lastbil er du i en stærk position fra dag ét. Men vores engagement stopper ikke, når vi giver dig nøglerne. Det er kun begyndelsen.
 

For at holde din flåde i perfekt stand og din virksomhed i bevægelse, kan du få adgang til en verden af ​​digitale tjenester og support gennem Volvo Connect-portalen. Oplev smartere metoder til at øge din driftstid, administrere din flåde og forbedre energieffektiviteten – ved hjælp af realtidsdata fra den smarte teknologi og trådløse tilslutningsmuligheder i dine lastbiler. Med din lokale forhandlers ekspertise samt kvaliteten og sikkerheden ved ​​Volvos originale reservedele og service kan du være sikker på at få den bedst mulige support gennem hele din lastbils livscyklus – og videre endnu.

Volvo Connect

Volvo Connect er en portal, der giver dig adgang til digitale tjenester, dokumenter og værktøjer, der øger din transportvirksomheds rentabilitet. Du skal blot bede din forhandler om at oprette din konto. Og log ind for at begynde at udforske en verden af ​​tjenester, der kan holde dig et skridt foran.

Har du allerede en Volvo Connect-konto?

Flådestyring

Vores tjenester til flådestyring vil gøre dit daglige arbejde nemmere, mere effektivt og mere produktivt. De hjælper dig med at undgå uplanlagte stop. Planlægge transportopgaver og værkstedsbesøg. Forbedre energieffektivitet og sikkerhed. Og meget mere. Alt sammen ét sted – Volvo Connect.
 

Flådestyring

Chaufførsupport

Dygtige og motiverede chauffører er mere produktive og kører mere effektivt og sikkert. Hvis du har investeret i en Volvo-lastbil, er det også vigtigt at investere i chaufføren, så du opnår alle de fordele, lastbilen kan give. Vores chaufføruddannelser kan hjælpe dig med at opnå dette og meget mere.
 

Chaufførsupport

Finansielle produkter

Hver virksomhed er unik og har sin egen måde at sikre vækst og rentabilitet på, så vi tager os tid til i tæt samarbejde med dig at finde den rigtige løsning. Det betyder, at vores finansielle løsninger, som leveres af Volvo Finans, er smarte, fleksible og tilpasset til din forretning.
 

Finansielle produkter

Din sjette sans

Det næste skridt inden for lastbilsdriftstid.

Lad os oprette forbindelse

Klar til at komme i gang med Volvo Connect? Eller har du et spørgsmål om en service? Kontakt din lokale forhandler.