Trucks

Volvo Dynamisk Styring

En unik styreassistent, der aflaster belastningen, mens den tilføjer stabilitet til din kørsel. Volvo Dynamic Steering forbedrer kontrollen ved alle hastigheder, giver aktiv styring til dine førerstøttesystemer og øger din sikkerhed. Systemet giver dig også mulighed for at køre din lastbil med en fjernbetjening. 

Stabil og ubesværet på kurs

Volvo Dynamic Steering holder lastbilen stabil ved høje hastigheder og gør styringen lettere, når du kører langsomt. Funktionen kombinerer konventionel hydraulisk servostyring med en elektrisk motor monteret på styretøjet – samt sensorer, der registrerer lastbilens bevægelser og chaufførens hensigt. Motoren styres 2000 gange i sekundet og giver øjeblikkeligt ekstra styremoment, når det er nødvendigt.

Ligeud og støt fremad

Når du bremser på et ujævnt underlag, er der ingen grund til at foretage kurskorrektioner, hvis din lastbil er udstyret med Volvo Dynamic Steering. Den bortfiltrerer også stød fra huller, hjulspor og afmærkninger – samt afbalancerer påvirkningen fra kraftig sidevind, så føreren kan løsne grebet om rattet.

Præcis bakning med lethed

Systemet fjerner endda belastningen ved at bakke en fuldt lastet lastbil og bringer hjulet automatisk tilbage til neutral. Du kan bakke så langt, du vil, uden at komme ud af kurs.

Aktiv sporassistent med pilotfunktion

Utilsigtede vognbaneskift eller afvigelser fra banen kan resultere i ulykker. Volvo Dynamisk Styring med Aktiv sporassistent med pilotfunktion bruger kameraet foran i førerhuset til at aflæse vognbanemarkeringerne. Systemet er proaktivt og hjælper dig med at følge banen og anvender aktiv styrestøtte til at guide dig og hjælpe med at holde den kontinuerlige kurs.

Stabilitetsassistent

Volvo Dynamisk Styring med sporassistent hjælper dig med at blive i din vejbane. Hvis systemet registrerer, at din lastbil nærmer sig vognbanemarkeringerne, hjælper det dig aktivt tilbage i midten af ​​vognbanen.

Stabilitetsassistent

Volvo Dynamic Steering med Stability Assist er designet til at registrere, om lastbilen begynder at skride. Den kontrastyrer derefter straks lastbilen for at stabilisere køretøjskombinationen og afværge situationen.

Styr med en fjernstyring

Volvo Dynamic Steering kan forbindes med fjernstyring. Ideel, når du skal lave små, gentagne bevægelser med din lastbil, når du arbejder uden for førerhuset. Det øger produktiviteten, sikkerheden og komforten.

Dine personlige indstillinger

Tag styringen med personlige indstillinger. Du kan indstille ratmodstanden, så den passer til kørselsforholdene og dine præferencer. Du kan vælge en foruddefineret indstilling eller finde din helt egen. Og resultatet? Du får præcis den køreoplevelse, du ønsker.

De viste funktioner er muligvis ikke standard eller tilgængelige for alle udstyrsniveauer og powertrain-alternativer.

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller bed dem om et møde hos dig.

OPDAG EN NY MÅDE

Lad os vise dig, hvordan kørslen kan blive lettere, sikrere og mere komfortabel.