Trucks

Livet i førerhuset 

Hvis din opgave kræver en lastbil med sovekabine, er der et bredt udvalg af Volvo lastbilførerhuse at vælge imellem. I alle førerhusmodeller, fra de rummelige Globetrotter XXL-førerhuse til de mere kompakte sovekabiner, finder du interiørløsninger, der kan gøre hver dag på vejen endnu bedre.

Komfort til dit liv på landevejen

Når du overnatter i dit førerhus, er der brug for mere end kørekomfort. En god nats søvn, opbevaring til dine medbragte ting, ekstra strømforsyning, et lydsystem med god lyd samt plads til at bevæge sig rundt bidrager alt sammen til følelsen af ​​at være hjemme.

Sov godt for at være produktiv

Veludhvilet er den bedste tilstand til at gøre et godt stykke arbejde, så sørg for at få en god søvn, når du er på farten. Køjerne i Volvo Trucks' førerhuse er udstyret med enten en springmadras eller en skummadras for at give dig den højeste komfort. Hvis du har parkeret på en hældning, kan køjen justeres, så den kompenserer for hældningen, og du kan bevare komforten.

Overvågningstilstand

Under parkering kan CMS kamerasystemet aktiveres i overvågningstilstand. Det giver dig mulighed for bekvemt at overvåge områderne tæt på lastbilen i sidedisplayet.

Hold førerhusklimaet køligt

Når du parkerer din lastbil for et hvil i den brændende varme sol, kan I-Park Cool holde dit indvendige førerhusklima så køligt, som du ønsker. Sluk bare motoren, for klimaanlægget bruger batteriet til at holde dig kølig.

Dobbeltbatterisystem

Kraft til start og komfort

Hold strømmen med to separate sæt batterier. Det ene er reserveret til at starte motoren; det andet til komfortfunktionerne i førerhuset. Så nu kan du frit benytte førerhusets klimaanlæg, mediesystem og opladningssystem uden at bekymre dig om at dræne lastbilens startbatterier.

Længere levetid

Dobbeltbatterisystemet bruger gelbatteriteknologi til komfortfunktionerne i førerhuset og traditionelle blybatterier til at starte motoren. Gelbatterierne kan holde til at blive afladet fuldstændigt uden at blive beskadiget, og de har en længere levetid end traditionelle blybatterier.

Selvovervågningssystem

Du behøver ikke at bekymre dig om at tjekke energiniveauet. Systemet holder øje med opladningsniveauerne, så du ikke løber tør for strøm. Hvis det bliver nødvendigt, afbrydes hjælpefunktionerne gradvist først, og du bliver advaret.

Daglig komfort

Køleskabe og mikroovn

Medbring mad, drikkevarer og andre friske varer på turen. Du kan få bygget dit førerhus med et eller to køleskabe afhængigt af førerhusmodel fra fabrik. Du kan også tilberede varme drikke eller dine måltider i den integrerede mikrobølgeovn, der er bekvemt placeret i den forreste øverste hylde.

Lyd der passer til dig

To forskellige versioner af lydsystemer er tilgængelige: Selected og Extended. De fås i et premium-sæt med seks højttalere i høj kvalitet. Extended fås i Volvo FH16 Aero, Volvo FH Aero, Volvo FH16 og Volvo FH – og det løfter lydsystemet til et niveau højere med tilføjet subwoofer.

Praktisk tilbehør

Der er et bredt udvalg af Volvo-tilbehør tilgængeligt for at gøre dit liv på vejen endnu mere behageligt og bekvemt. Alt fra en integreret kaffemaskine og kopholder til opbevaringsløsninger og en vandhane til håndvask.

 

Få mere at vide om Volvo Tilbehør 

Globetrotter XXL-førerhuset

Mere plads og komfort

Globetrotter XXL-førerhuset er forlænget for at skabe endnu mere plads og komfort end nogen af ​​de andre førerhusmodeller og tilbyder den samme generøse indvendige højde som Globetrotter XL-førerhuset. Med de aerodynamisk udformede Volvo FH Aero og Volvo FH16 Aero har du mulighed for at opgradere til en Globetrotter XXL uden at være begrænset af længdekrav.

Stor nok til to

Globetrotter XXL tilbyder også sikker og komfortabel indkvartering til op til to personer, men med en endnu højere overnatningskomfort i en bredere og længere underkøje – takket være forlængelsen af førerhuset. Køjen i Globetrotter XXL-førerhuset er 213 cm lang. Bredden ved hovedgærdet, midterdelen og fodenden er hhv. 99, 106,5 og 91 cm.

Skab plads i førerhuset

Vælg fra hele vores udvalg af lastbiler og førerhusmodeller i Volvo Truck Builder. Skab den plads, du har brug for til dit liv på vejen. Udforsk de indvendige indretningsmuligheder, sæder, køjer og andre muligheder.

De viste funktioner er muligvis ikke standard eller tilgængelige for alle udstyrsniveauer og drivlinemuligheder.

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.