Trucks

Volvo FL Electric

Naviger i snævre gader, og kom hele vejen til leveringsstedet med minimal støj og ingen udstødningsemissioner. Volvo FL Electric er perfekt til dør til dør-leveringer og renovationskørsel. Lastbilen fås med service og support for at forenkle overgangen til elektrisk transport.

Vogntogsvægt op til 16,7 ton

Effekt op til 130 kW

Rækkevidde op til 450 km

Produktiv og i kontrol 

Få adgang til konstant lastbilovervågning og forudsigelig serviceplanlægning for at sikre oppetiden og leverancer. Ekstra ro i sindet gennem ruteplanlægning, positionering med energistatus i realtid via Volvo Connect.

Jævn kraftoverførsel

En elmotor kombineret med en 2-trins gearkasse giver en meget komfortabel køreoplevelse. Den enorme effekt på op til 130 kW/175 hk er nem at håndtere.

Rækkevidde til dine behov

Med en rækkevidde på op til 450 km giver den nyeste generation inden for batteriteknologi dig mulighed for at optimere din lastbil til dine behov. Hvis en lavere rækkevidde kan dække dit behov, kan du gå efter færre batterier og i stedet øge din lastkapacitet væsentligt. 

Specifikationer – Volvo FL Electric

Features​

Volvo FL Electric

  
Akselkonfigurationer​

Langt chassis: 4×2

Alle aksler er luftaffjedrede

  

Førerhus​

Dagførerhus og medium-førerhus

  

Vogntogsvægt 

Op til 16,7 ton  
Batterikapacitet280-565 kWh, 3 til 6 batterier  

Rækkevidde

Op til 450 km

  
Opladningstid (fuld opladning, 4 batteripakker)

8 timer med vekselstrøm (43 kW)

​2,3 time med jævnstrøm (150 kW)

  

Drivline 

Én elmotor, 2-trins gearkasse  
YdelseOp til 130 kW kontinuerlig effekt (175 hk)   

Anvendelser

Velegnet til opbygning. Elektrisk kraftudtag

  

 

   

 

Skift til el med fire lette trin

Med os kan det være helt ligetil at skifte til el. Ud over at levere lastbilerne og infrastrukturen står vi klar til at sikre, at du får den helt rigtige løsning, der matcher dine krav. Vi gennemgår dine målsætninger og rutiner og finder frem til en komplet løsning. Her er de fire lette trin til at skifte til el.
 

Læs om de fire trin her

Uundværlige serviceydelser. Specialistsupport

Når det handler om elektromobilitet, har Volvo Trucks været en erfaren partner siden 2019. Vi har en lang tradition for innovation inden for udvikling af elkøretøjer, og vi har forpligtet os til at levere totalløsninger, der rækker langt ud over selve lastbilen. Og vi yder den support, du har brug for, når elektrisk transport skal udvikle sig fra et flueben på et stykke papir til et afgørende aktiv for din forretning.

 

Læs mere om vores elektriske ydelser

Byg din Volvo FL Electric

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.